Инфо

17. март 2022.17. мар 2022.
N910 PRO – Први сертификовани андроид у Србији
ПРЕДСТАВЉАМО “ГАЛЕБ” ФИСКАЛНЕ УРЕЂАЈЕ

N910 PRO – Први сертификовани андроид у Србији

ГАЛЕБ N910 Pro, први сертификовани андроид фискални уређај на срспком тржишту, је опремљен ГАЛЕБ миниЕРП малопродајном апликацијом која је најсвеобухватнија на српском тржишту. Поред стандардне функције, евидентирања промета, ова апликација нуди и робно и магацинско пословање. То значи да у сваком тренутку можете пратити стање залиха робе у самом објекту и магацину. Такође, и попис је значајно олакшан пословањем преко ове апликације
Заснован на моћној андроид 10 платформи, ГАЛЕБ N910 Prо је право “мало” чудо од уређаја. Са интегрисаним ЛПФР-ом (локалним процесором фискалних рачуна), баркод читачем, интегрисаним термалним принтером и читачем свих врста платних картица, овај уређај представља ALL IN ONE, односно све што вам је потребно за фискализацију на једном месту. И зато је рад на овом уређају изузетно лак. Препоручује се за све врсте пословања где не постоји велики број артикала, односно, услуга.

ГАЛЕБ N910 Prо, први сертификовани андроид фискални уређај на срспком тржишту, је опремљен ГАЛЕБ миниЕРП малопродајном апликацијом која је најсвеобухватнија на српском тржишту. Поред стандардне функције, евидентирања промета, ова апликација нуди и робно и магацинско пословање. То значи да у сваком тренутку можете пратити стање залиха робе у самом објекту и магацину. Такође, и попис је значајно олакшан пословањем преко ове апликације.

Kаса може бити преносна те је због тога препоручујемо и мајсторима и занталијама, али и продавцима на терену


Издавање авансних рачуна, предрачуна са аутоматским повезивањем када се трансакција заврши је посебна предност ГАЛЕБ миниЕРП-а. Ова каса може бити преносна те је због тога препоручујемо и мајсторима и занталијама, али и продавцима на терену. Ова апликација има још доста предности, али ћемо о њима писати у посебном тексту у неком од наших наредних бројева.

Ту је и ГАЛЕБ-ова техничка и сервисна подршка 24/7. Припремљено је 30 мобилних екипа, а у кол центру је стационирано још 20 запослених. Све ово не рачунајући Пословне центре у Новом Београду, Београду, Новом Саду, Крагујевцу, Чачку, Нишу и Шапцу. Мрежа дистрибутера и сервисера са Галебовим запосленима покрива комплетну Србију од њене најсеверније до најјужније тачке. Традиција у фискализацији дуга скоро 20 година и лидерска позиција довољан су показатељ да је сарадња са Галебом сигуран потез.

Да резимирамо, ГАЛЕБ N910 Prо је замена за некадашњу ГАЛЕБ GP-100 касу. Уз одличан софтвер можете пратити комплетан рад објекта, по сменама, данима, месецима и разним периодима које сами можете дефинисати. Од априла месеца, биће отворена могућност картичног плаћања. За више информација обратите се Галебовом кол центру 088 111 123 (бесплатан позив) или посетите интернет страницу посвећену искључиво фискализацији -efiskalizovan.rs

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa