Инфо

17. март 2022.17. мар 2022.
Љубица Ивковић у мечу против Младости (НП)

Љубица Ивковић у мечу против Младости (НП)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Задовољство упркос поразу

Бекамент је у овом тренутку први фаворит за титулу у Србији. Ипак, некомплетна и већ довољно млада екипа Медицинара није успела да сачува одличан низ без пораза, али је успела да читав дуел буде у мечу и све изненади начином на који се супротставила фавориту. Многи су страховали од умора и емотивног пражњења после сјајне игре у Купу, али је то дало полет Медицинару и мало среће је недостајало за велико изненађење.

-Поносна сам на свој тим. Волимо дуеле са јакима да се одмеримо, видимо где смо. Против најјачег смо играли одлично, успели да се вратимо из тешких ситуација, те иако труд није награђен кроз бодове, немам замерке на труд и приступ својих девојака. Ово је наш пут којим желимо да напредујемо и циљамо успех већ у наредном дуелу – истиче Сандра Колаковић, тренер Медиицнара.

Медицинар - Бекамент ББ 28:29 (16:15)
Хала Зорка. Гледалаца: 400. Судије: Ковач (К. Митровица) и Милосављевић (Звечани). Седмерци: мдц 9(8); Бекамент 2(1) Искључењ: Медицинар 10; Бекаме 12 минута.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 2, Којић 1, Радовић 4, Радукић, Томковић 4(1), Цвејић (5 одбрана), Цветиновић, Васић 7(5), Крстић 6(2), Ракић 1, Ивковић 3, Глишић (7 одбрана).
БЕКАМЕНТ: Митровић, Радојичић 5, Перковић 2, Степановић 6, Станојловић 1, Анић, Петровић 3, Маленовић 1, Симић (17 одбрана), Анкић, Рајовић 2, Агатуновић 2, Коцић 7 (1), Нићифоровић, Манчић./antrfile]

Војводина је један од најважнијих мечева у сезони. Војвдина се може окарактерисати као квалитетна и врло непредвидљива екипа. Новосађанке су после лошег старта, нажалост баш у Шапцу показале потенцијал током јесени, а недавно су надиграле ван свих очекивања Јагодину, браниоца титуле, истовремено на конту имају бројне поразе и њих у плеј оф игри држи само добар низ у остатку сезоне. Јасно је колико је победа и њима важна.

-Могу да честитиам саиграчицама на свему што су показале од почетка године и све добро што урадимо је наша снага за сваки наредни тренинг. Вратили смо се у борбу за плеј оф, победили ривале које смо морали да савладамо, надиграли у Купу две одличне екипе и упркос свим проблемима, са много самопоуздања улазимоу наставак сезоне. Циљ у Новом Саду је победа, не само зато што је неопходна у плеј оф борби, већ и због тога што смо уверене да може да славимо и узвратимо Војводини за победу у Шапцу где нисмо биле на свом нивоу – нагласила је крилни играч Љубица Ивковић.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa