Инфо

24. март 2022.24. мар 2022.
Капитен у подвигу – М. Репановић (фото: ВК Шабац фб страна)

Капитен у подвигу – М. Репановић (фото: ВК Шабац фб страна)

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Очување наде у подвиг

Реми који нико није очекивао. Аутсајдери у реваншу. Приоритет опстанак у Премијер регионалној лиги
Црвена Звезда је још увек апсолутни фаворит за полуфинале плеј-офа и ту нема дилеме, међутим реми Шапца у првом мечу остаће можда и најлепше сећање сезоне, не због ремија, него и околности у којима је изборен.

Шабац – Црвена звезда 13:13 (2:4, 4:1, 4:4, 3:4)
Градски базен. Гледалаца: 500. Судије: Раковић и Путниковић (оба Београд). Искључења: Шабац 12, Црвена звезда 14. Петерци: Шабац 1 (1), Црвена звезда 2 (2).
ШАБАЦ: Филиповић 1, Вогел, Васовић, Репановић 4, Копцев 1, Мараш, Митровић, Жежељ, Тубић 2, Шулц 5, Станић, Тонковић, Вукадиновић, Ћетковић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић,Тртовић, Ђурђић 3, Марковић 1, Суботић 4, Милојевић, Пјешивац 2, Басара, Рађен, Вукадиновић 1, Гардашевић 1, Смиљевић, Ивановић, Гајић.


Од старта без капитена Марковића и репрезентативца Стојановића, а у читавој последњој четвртини без водећег стрелца Шулца и једног од најбитнијих у одбрани Коптсева. Повратак од минус два предвођени капитеном Репановићем и гол Филиповића, голмана, у последњој секунди зачинили су прави дерби.
У Београду, фаворит је Звезда. Враћа се Марковић, Стојановић је под великим знаком питања и биће тешко одолети комплетној Звезди. Нико не може узети право на наду.

Детаљи са првенственог окршаја Шапца и Звезде (фото: ВК Шабац фб страна)


Много важнијо двомеч је онај против Валиса за опстанак у Регионалној Премијер лиги.
Мало ко је очекивао ове дуеле. Шапчани су били близу средине табеле, али их је, пре свега, слаб меч против Солариса коштао баража, док су Ваљевци изненадили , чинило се прејаку за њих Војводину и изборили друго место.

У најсмелијим сновима ВК Шабац, после Ваљева трају припрема за полуфиналну серију плеј офа. Није реално, али не и немогуће. Сензације се ретко дешавају, али се догађају. Пласман у полуфинале би то апсолутно био.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa