Инфо

24. март 2022.24. мар 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Комплекс отворених терена у ОШ у Мишару

Вредна донација хуманог суграђанина

ОШ “Јеврем Обреновић” у Мишару похађа 49 ученика нижих разреда основне школе. Једно је од седам издвојених одељења ове школе. Радове је финансирао предузетник Раде Николић
У току су радови на асфалтирању спортског терена у Основној школи “Јеврем Обреновић” у Мишару. Том приликом школу је посетио градоначелник Шапца др Александар Пајић.

-Овде се одвијају велики радови на уређењу школског дворишта који ће трајати још неколико дана. До сада је урађено фудбалско и рукометно игралиште, треба да се уради део кошаркашког терена, стазе на уласку у школу, да се посади трава. Ово ће бити комплекс отворених терена који ће бити за све мештане Мишара а пре свега за ученике ове школе - рекао је др Александар Пајић и додао

-Са својим привредницима можемо много тога да направимо. Предузеће господина Николића, који је све ово инвестирао је у многоме помогло да Мишарска школа изгледа савремено и модерно. Град Шабац је у претходној години уложио средства да се купи нови котао на пелет, да се замени столарија на школи. Школа је урадила пројекте који су предати Министарству и очекујемо средства за фасаду и нови кров на школи како би имали услове достојне савренемом облику образовања.

Радове је финансирао предузетник Раде Николић који је у договору са Градском управом реализовао овај пројекат.

-Очекујем да у наредних 15 дана радови у потпуности буду завршени. Похађао сам ову школу четири године и дугогодишња жеља ми је да ово урадим.

ОШ “Јеврем Обреновић” на Мишару похађа 49 ученика нижих разреда основне школе и једно је од седам издвојених одељења ове школе.

- Верујем да ће радови који су у току допринети повећању уписаних ученика у ову школу наредних година. Ово ће бити најбољи комплекс спортских терена на отвореном простору у нашој, а верујем и другим школама - поручио је директор ОШ “Јеврем Обреновић” Душко Бојић.
Ж.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa