Инфо

28. април 2022.28. апр 2022.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Одржана модна ревија у Културном центру

Спој моде, науке и уметности

Представљени модели високе моде инспирисани делом Николе Тесле. Креаторкина замисао јесте да модна ревија буде представљена у виду путујуће изложбе
У склопу обележавањa Дана града Шапца, Културни центар организовао је модну ревију креаторке Дејане Милосављевић из Београда.

Током модне ревије представљени су одевни предмети високе моде инспирисани делом Николе Тесле.
-Реч је о несвакидашњој модној ревији која се спаја са науком. Дејана је била инспирисана делом Николе Тесле, а мислим да ће сви бити изненађени хаљинама које су несвакидашње - поручила је Соња Петровић Јагић.

Дејанина замисао јесте да ови уникатни модели који “имају електронику у себи” буду представљени у виду путујуће изложбе како би били виђени и у другим градовима Србије.

Сваку хаљину пратила је нарација глумаца као и приказ на видео биму.

-Идеја ми је била да направим нешто ново. Да буде другачији концепт, како би људи поред моде коју виде могли и да науче нешто ново - рекла је модна креаторка Дејана Милосављевић.

Ова ревија, први пут је представљена средином прошле године у Београду, на дан рођена Николе Тесле када је привукла велику пажњу захваљујући својој несвакидашњости и уникатности.
Ж.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa