Инфо

4. август 2022.4. авг 2022.
Бубијада у Шапцу
Од 5. до 7. августа

Бубијада у Шапцу

Очекује се долазак „Буба“ из целог региона. Дефиле и богат програм на Хиподрому намењени свим Шапчанима
Отварање кампа на шабачком Хиподрому у петак, 5. августа у 9 сати званично ће означити почетак 22. Бубијаде у нашем граду. Очекује се долазак љубитеља чувене фолксвагенове бубе из свих земаља некадашње СФРЈ. За учеснике и посетиоце припремљен је богати пропратни програм, а организатори позивају све наше суграђане да им се придруже на хиподрому и уживају у доброј музици, лепим аутомобилима и духу неког другачијег, питомијег времена.

-Званично почињемо у петак, мада су неки од гостију стигли већ у среду. За петак вече у 21 час, планирано је дружење уз народну музику, док нас у суботу чека богат програм и традиционални дефиле буба кроз град. Јутро ће почети са јогом, а за наше најмлађе посетиоце предвиђено је упознавање са хиподромом, јахање, спуштање низ балон и друге игре. У 18 сати кренућемо кроз град и поставити наша возила у центру. Касније је у кампу предвиђен квиз са темама хипи културе, путовања, рок музике. Да учествују имају право сви и посетиоци и учесници, док је за 21 сат планирана рок свирка- истиче испред организатора “Бубијаде” Ђорђе Максимовић.

Бубијада се у Шапцу одржава већ 22. пут. Дуготрајност манифестације обезбеђена је атрактивношћу тематике и изузетним залагањем чланова Буба клуба у Шапцу. Подршка града ове године није изостала, па се 22. Бубијада одржава под окриљем градске Туристичке организације. Поред ТОШ-а вредност догађаја препознали су и бројни спонзори.

-Пре короне наша окупљања су била масовнија. Прошле године, млада екипа људи у организацију је унела нову енергију. Идеја нам је да овај догађај временом обогатимо сарадњом са што више градских удружења и организација са циљем да oбогатимо програм летњих дешавања у Шапцу.
Т.Т.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa