Инфо

8. септембар 2022.8. сеп 2022.
Борба се наставља
УСПЕШНО РЕАЛИЗОВАНА АКЦИЈА “ЗАСЛАДИ СЕ И ДОНИРАЈ”

Борба се наставља

На хуманитарној акцији “Заслади се и донирај” прикупљено је 250.000 динара за амбулантно лечење деце из Удружења “Да будемо сви једнаки” у Специјалној болници за рехабилитацију Бања Ковиљача.

- Акција “Заслади се и донирај” трајала је једанаест дана. Шест дана смо провели на Меморијалном турниру “Џони Муки Буби”, један дан у посети МК Мајур, у Мачванском Причиновићу два дана и у Мачванском Прњавору један дан у посети МК Чопор. Изузетно сам захвална за помоћ и подршку свима који су се придружили акцији. Петоро деце из нашег Удружења у могућности је да користи терапије у Бањи Ковиљачи, каже Ана Младеновић, оснивач Удружења “Да будемо сви једнаки”.

Родитељи су предали потребну документацију за амбулантно лечење, али имају изазове у заказивању термина. Борба се наставља.

- Ова акција инспирисана је системским проблемима са којима се сусрећу не само деца са сметњама у развоју, него и остали грађани на подручју нашег округа који гравитирају Бањи Ковиљачи. Наша идеја је да се у болници у Шапцу, чија је изградња најављена, отвори Одељење за физикалну медицину и рехабилитацију како би сви добили неопходне физикалне третмане. Разговараћемо са менаџером Опште блнице Шабац, а упутићемо допис и директору Специјалне болнице у Бањи Ковиљачи како бисмо олакшали заказивање термина за децу из нашег Удружења, наводи др Дејан Павловић и најављује да ће акција Заслади се и донирај бити организована док се наведени изазови не буду решили на институционалан начин.
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa