Инфо

8. децембар 2022.8. дец 2022.
Красавац најбољи начелник округа
Додељена награда “Капетан Миша Анастасијевић” за 2022. Годину

Красавац најбољи начелник округа

Владан Красавац признање је добио за најбољег начелника округа који је, по мишљењу жирија, својим радом и знањем допринео квалитетној сарадњи републичких органа и локалних самоуправа са подручја Мачванског управног округа у циљу остварења бројних пројеката и бољег живота свих грађана. Свакодневна комуникација условила је активности које су током године реализоване у свим сферама живота и у сложеним друштвеним приликама
У знак сећања на лик и дело великог добротвора и задужбинара XIX века, српског родољуба и учитеља Михајла Мише Анастасијевића, који је оставио дубок траг у нашој историји, као човек широког духа и племенитог срца, установљена је награда “Капетан Миша Анастасијевић”. Више од две деценије додељује се нajуспешнијим појединцима, предузетницима и институцијама.
Ове 2022. године изабрано је 20 привредних и друштвених субјеката и стваралаца који су најбољи у својој области и који су показали друштвену одговорност за свој рад. Признање је у исто време подстрек да се са радом настави са још већим еланом и бољим резултатима. Време у коме живимо изузетно је сложено, а од лауреата се очекује да дају допринос превазилажењу тешкоћа у којима се налазимо.
Награду додељују универзитети у Новом Саду, Београду, Источном Сарајеву и Бањалуци, привредне коморе Србије и Републике Српске и новосадски “Медиа Инвент”.

Свечано уручење признања “Капетан Миша Анастасијевић” одржано је у понедељак 28. новембра 2022.године у Ректорату Универзитета у Новом Саду у програму под називом “Од Капетана Мише до Николе Тесле”.



Поред Владана Красавца, начелника Мачванског управног округа, овогодишњи лауреати су: Проф. др Срђан Колаковић, декан Факултета техничких наука Универзитета у Новом Саду; Проф. др Драган Станић, председник Матице српске; Мр Милан Јарић, помоћник Покрајинског секретара за привреду и туризам; Станко Љубичић, помоћник градоначелника Града Новог Сада; Бранислав Мамић, секретар Удружења услуга Привредне коморе Војводине; Зоран Семеновић, председник општине Шид; Проф. др Александар Реџек, директор Института за кардиоваскуларне болести Сремска Каменица; Весна Вучуревић, председник Групе “Универекспорт”; Предраг Михајловић, председник Управног одбора Удружења банака Србије; Синиша Пратљачић,председник Извршног одбора “Глобус осигурање”; Данијела Малетић, Савет за социјално предузетништво Републике Србије; Владимир Гогољев, директор компаније” Levi 9 Serbia”; Душан Латас, власник “Сомборелектро” доо; Миленко Рајак, директор “Sani-Hem”; Милан Глушац, директор “Електросомбора”-РЈ Врбас; Мр Зоран Николић, директор Института “Ватрогас” Нови Сад ; Љубо Перишић,Фабрика воде “ДИВА”; Љубица Гојгић, новинарка РТВ Војводине; Музичка група “THE FRAJLЕ”.

Владан Красавац признање је добио за најбољег начелника округа који је, по мишљењу жирија, својим радом и знањем допринео квалитетној сарадњи републичких органа и локалних самоуправа са подручја Мачванског управног округа у циљу остварења бројних пројеката и бољег живота свих грађана. Свакодневна комуникација условила је активности које су током године реализоване у свим сферама живота и у сложеним друштвеним приликама.
Кабинет начелника Владана Красавца

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa