Инфо

15. фебруар 2023.15. феб 2023.
Играч меча против Наисе: Е. Петрић

Играч меча против Наисе: Е. Петрић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Медицинар сања и не престаје

Трећа победа у низу. Велики преокрет десеткованог тима. Вера у своје могућности, без обзира на састав, водиља Шапчанки. Наредни ривал најбољи тим у Србији
Да ли је плеј оф известан за Медицинар? Није, али може ли више било ко да каже да младост шабачког тима не заслужује залагањем и борбеношћу да упркос свему буде међу четири најбоља тима? Апсолутно не може и само недобронамерни овим девојкама то неће пожелети.

Медицинар – Наиса 26:25 (10:16)
Хала „Зорка“. Гледалаца: 400. Судије: Мандић (Србобран) и Ковачић (Ветерник). Седмерци: Медицинар 3 (3), Наиса 3 (2). Искључења: Медицинар 18, Наиса 12 минута.
МЕДИЦИНАР: Јарић, Петровић 2, Х. Петрић 4, Радић 2, Којић, Радовић 2, Васић 2, Лацковић 3, Васић, Цвејић (7 одбрана), Благојевић 3 (3), Е. Петрић 4, Цветиновић 2, Стевић, Драгосављевић 1, Мандић 1.
НАИСА: Недељковић, Ђорђевић 3, Т. Петковић, Милошевић, Ђуровић, Симоновић 3, Младеновић, М. Петковић, Ивановић (13 одбрана), Стојановић 3, Стаменковић 6 (1), Николић 5 (1), Миловановић 1, Грујић, Стојановић, Кнежевић 4.


Постоји ли немогуће за играчице које у мечу против плеј оф кандидата, од старта некомплетне, 40 минута без првог пивотмена, а полувреме без капитена, вође и најбоље рукометашице, за 15 минута надокнаде заостатак од седам голова и победе? Као никада до сада верујемо да не постоји.
-Ми нисмо губиле веру у себе и тренера у било којем тренутку, никада то не чинимо. Знале смо да можемо, морамо боље и да то морамо показати. Успеле смо и препоносне на себе чекамо наредни изазов - истиче првотимка Теодора Васић.

Још је далеко од улоге фаворита у плеј оф борби плаво-бели тим, очекују га гостовања у Јагодини, Новом Саду, Аранђеловцу, Инђији, односно Бор, Раднички и Панчево у Шапцу, али после оваквих наступа, осим већих улагања и квантитета, ривали морају показати на паркету да имају већи квалитет.

Ј. Драгосављевић


У среду су Шапчанке играле Куп меч против Звезде у Београду, а за викенд гостују Јагодини, најбољој екипи у Србији, јединој са максималним учинком. Ко би могао сањати да ће у мечу 15. кола у Јагодини играти први против трећег тима на табели, да ће играти две екипе у том тренутку најбољој форми? Вероватно нико. Јасно је ко је фаворит, Медицинар ће како је и навикао, десеткован, без неколико првотимки и без притиска на најтеже гостовање. Овај састав заслужује већ сада сезонске похвале, а преостало је да видимо хоће ли успети да учини још неку сензацију до краја сезоне.

Почетком јесени Јагодина није лако изашла на крај са “медицинаркама” у Зорки. После меча је Тешић деловао задовољнији од Маркова, а добра игра је најавила преокрет неубедљивог старта сезоне и низ од три победе.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa