Инфо

15. фебруар 2023.15. феб 2023.
„Теа систерке: Концерт од срца“ у продаји

„Теа систерке: Концерт од срца“ у продаји

Музички спектакл на Острву китова
Теа систерке обожавају да путују, али још више воле да решавају компликоване загонетке, истражују мистериозне случајеве и помажу другима у невољи. Оне су спремне да помере планине како би оствариле свој циљ. У новој авантури Теа систерке: Концерт од срца сазнаћете зашто су организовале један баш супер музички догађај.

Ники долази из Аустралије и обожава авантуре на отвореном. Францускиња Колет је веома лепа и поносна је на свој изглед; увек је отворена за нове идеје. Паулина је Перуанка и врло је вешта с рачунарима. Памела је пореклом из Танзаније и толико воли да једе пицу да би је радо јела цео дан. Виолета долази из Кине. Воли класичну музику и сања да постане виолинисткиња.

Први читалац који нам се јави на број телефона 015/353-244 добиће на поклон књигу: Теа систерке: Концерт од срца


Нераздвојне другарице воле да читају приче о Петру Пану, Пинокију и друге необичне авантуре. Зато су одлучиле да помогну у опремању дечје библиотеке, јер Клубу читалаца недостају просторије. Пет пријатељица пронаћи ће савршен начин да прикупе средства: организоваће велики концерт на колеџу Мишфорд.

Било је много наступа, али са највећим нестрпљењем чекао се концерт Виолетиног џез бенда!
Теа Стилтон је увек спремна да пође на авантуристичка путовања, са којих се враћа са сензационалним чланцима и фотографијама. Сестра Џеронима Стилтона и специјални дописник Мишјих новости спријатељила се на престижном колеџу Мишфорд са пет посебних девојака, и тако су настале Теа систерке!

Теа систерке: Концерт од срца потражите на сајту vulkani.rs или у омиљеној књижари Вулкан.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa