Инфо

23. фебруар 2023.23. феб 2023.
М. Чајић и В. Росић – сребро и бронза (фото: И. Ђ.)

М. Чајић и В. Росић – сребро и бронза (фото: И. Ђ.)

АТЛЕТИКА: ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ СЕНИОРИ

Три медаље за наш крај

Чајић као рековалсцент близу личног рекорда. Вељко Росић близу остварења сезоне. Милица Познановић поставила лични рекорд у бацању кугле
На претпоследњем надметању у сезони у затвореном, сенирке и сениори нашег подручја освојили су три одличја на Првенству Србије за сениоре организованом у дворани на Бањици.

Бадовиначки „Спринт“ заслужио је два одличја. Милан Чајић, вицешампион Србије у вишебоју, освојио је још једно вицешампионско звање и сребрно знамење, овај пут у скоку мотком. Прескочио је 4 метра и 20 центиметара што је био други најбољи резултат, изједначио је свој најбољи резултат и био близу да савлада и висину од 4,30. Милан је наступао након прележаног грипа, што је додатно отежало његов положај. Бронзу у истој дисциплини освојио је Вељко Росић. Прескочио је 3,70 метара. Био је близу и висине од 3,90. У пласману је још био Дејан Росић, који је освојио шесту позицију. Шампион Србије је Ђорђе Мијаиловић (Војводина). Спринт је укупно представљало пет такмичара на Првенству.

Одличје за шабачки АШК Темпо донела је Милица Познановић. Она је наступала у бацању кугле. Остварила је лични рекор, 14 метара и 23 центиметра што јој је донело сребрну медаљу. Анастасија Богићевић је освојила шесту позцију, такође у бацању кугле. Злато је освојила Мирјана Дасовић (Сирмиум), бронзу Милица Стојков (Топ џамп). АШК Темпо је био на Првенству заступљен кроз ове две такмичарке.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa