Инфо

23. фебруар 2023.23. феб 2023.
Нових пет километара мреже у Јаловику , Мровској и Крнулама
Општина Владимирци, нисконапонска мрежа

Нових пет километара мреже у Јаловику , Мровској и Крнулама

Вредност радова је десет милиона динара а само су наговештај бољитка на свим пољима , житеља села општине Владимирци где се уз путеве и водоснабдевање крупним корацима иде напред
Главобоље које су имали мештани села Јаловик ,Мровска и Крнуле напокон су решене. Боља нисконапонска мрежа донела је радост у све домове у селу Јаловик вели Жарко Вукићевић уз наду да се на томе неће стати:

Да општина брине о својим грађанима показују и ова два километра нове мреже уз нове стубове и ствара оптималне услове за живот који радује пре свега младе а уз асфалт који прати ове кораке напретка ето крајњег циља свих, да нам млади остају на селу уз захвалност челницима општине вели Вукићевић. И мештани окупљени око лепе слике бољих услова за снабдевање струјом не крију срећу и наду да ће им млади нараштаји остати на селу јер за то сви живе .

Видно задовољан први човек општине Владимирци Горан Зарић је најавио и бројне активности у наредном периоду:
И по овим неповољним зимским условима, са нових пет километара нисконапонске мреже, обрадовали смо многе у ова три села. Колико год смо у могућности наставићемо истоветно и у осталим селима свесни тога да нам скучен буџет ствара једине лимите. Бројна су поља на којима смо намерни побољшати услове за живот јер без њих тешко ћемо задржати младе нараштаје на селу. Додатни проблем је разуђена мрежа и струје и воде и путева али уз добру вољу и истрајност учинићемо све да младе задржимо у селу. Ово задовољство мештана нас обавезује да се максимално ангажујемо да слика Владимираца из дана у дан буде све примеренија њиховим жељама, био је испуњен урађеним први човек општине .



И у Мровској је прави празник било решење болног питања за четрдесетак домаћинстава износи, утиске мештана Илија Марковић:

Ово побољшање мреже живот значи, хвала нашој општини и председнику Горану Зарићу, за градске услове у селу. Сада и пољопривредници и занатлије могу несметано радити што су кључни услови да нам овде у прелепом крајолику остају и млади, поручује Марковић уз бројне позитивне коментаре и осталих мештана овог села .



У Крнулама Небојша Радовић сумира урађено али и задовољство мештана:

Нови километар и тристотине метара нове мреже стварају неограничене могућности у свакодневном живљењу. Више нема ограничења у употреби уређаја али и коришћења осталих погодности. Ово је велика помоћ а уз захвалност локалној самоуправи морам истаћи да је ово немерљиво битно за будућност села, а у истом тону зборе и мештани .

Вредност радова је десет милиона динара а само су наговештај бољитка на свим пољима, житеља села општине Владимирци где се уз путеве и водоснабдевање крупним корацима иде напред.
С.К.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa