Инфо

30. март 2023.30. мар 2023.
Продор до коначног циља:  РК Металопластика Еликсир

Продор до коначног циља: РК Металопластика Еликсир

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Оснажено друго место

Важна победа у Панчеву. Одлична игра уз бодове. Арсић играч утакмице. Дубочица потенцијално опасан ривал, много бољи у наставку сезоне. Судар традиција
Металопластика Еликсир је све ближа другој позицији на крају регуларног дела Супер лиге, а можда и најважнији корак у том правцу учињен је у Панчеву победом у дербију над Динамом. Шапчани су били апсолутно бољи тим који је од тренутка када је створио мало осетнију предност потпуно контролисао игру и резултат, а одличном домаћину није дозволио да врати неизвесност у меч. Брајовић и Јовановић су се истакли головима, но прво име утакмице био је сигурно Дарко Арсић, са 19 одбрана и наступом који демотивише ривала. Због здравствених проблема Владан Матић није водио екипу у Панчеву, а заменили су га асистент Давид Рашић и директор клуба Славиша Стојиновић.

Јунак победе у Панчеву: Д. Арсић


-Била је утакмица где су одбране доминирале. Настављамо низ победа и трудимо се да одмах размишљамо о следећој утакмици. Циљ је најбољи могући пласман на крају сезоне као увод у плеј оф - рекао је Давид Рашић, помоћи тренер “пластичара”

Динамо (П) - МП Еликсир 21:26 (8:13)
Панчево. Гледалаца: 500. Судије: Боричић и Марковић (оба Београд). Седмерци: Динамо 3 (2), Металопластика 4 (1). Искључења: Динамо 10, МП Еликсир 16 минута.
ДИНАМО: Марјановић, Дорњеи 2, Перовић 1, Станић, Челица 1, Јездимировић, Ивезић, Чабрило 3, Дистол, Павловић 5, Урта, Голубовић, Костадиновић, Радовић 5, Милошевић 1, Сунајко 3.
МП ЕЛИКСИР: Павковић, Додић 3, Јевтић, Канкараш, Срдановић 2, Мирковић 2, Миловановић, Иванић, Арсић (19 одбрана), Дамјановић, Симић 2, Брајовић 7, Јовановић 5, Паповић, Петровић, Дакић 5.


Већ у суботу плави дочекују Дубочицу, тим који у другом делу сезоне игра много боље него у првом. Нема шансе за плеј оф, али је направио проблеме бољим екипама од себе, победили су Динамо, Раднички, Звезду и Ђорђе Теодоровић са истим циљем долази у Шабац. Металопластика је у међусобним мечевима била боља од Дубочице, елиминисла је и у полуфиналу Купа претходне сезоне и то у Лесковцу, међутим Теодоровић је имао успеха против свог бившег клуба као тренер два клуба, те је то и судар традиција.
Д. Б.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa