Инфо

6. април 2023.6. апр 2023.
Слепи тигар
Сандра Браун:

Слепи тигар

„Стручњак за романтичну тензију и неодољиву напетост и овог пута побеђује.“ – Бооклист
Прохибиција је нови закон земље, али убиство, хаос, пожуда и похлепа већ владају у главном кријумчарском граду Тексаса.

Тачер Хатон, војник уморан од рата, на повратку свом каубојском животу искаче из теретног воза у покрету да би избегао невоље… али судбина му је припремила више него што је очекивао. Истог дана када је стигао у Фоли у Тексасу, једна мештанка нестаје. Тачер, једини странац у граду, осумњичен је за њену отмицу, а можда и убиство. Између њега и ослобађања од кривице стоје корумпирани градоначелник, покварени шериф, озлоглашена власница бордела, лукави кријумчар, завађени произвођачи илегалног алкохола… и млада удовица чије меке црте лица крију гвоздену вољу.

Оно што је за Лорел Пламер требало да буде нови почетак, претвара се у трагедију. Остављена на милост и немилост, али одлучна да диктира сопствену будуцìност, Лорел урања у уносну регионалну индустрију, замерајући се људима са друге стране закона и на врхунцу своје моћи.

Њен успех брзо је чини метом заједљивих конкурената, чији је једини закон одмазда. Када избије сукоб, Лорел и – сада заменик – Тачер наћи ће се на супротним странама кријумчарског рата, где крв тече слободно као виски.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa