Инфо

13. април 2023.13. апр 2023.
Модна  репортерка
Теа Стилтон:

Модна репортерка

Уредница модног часописа Мишвог гостовала је на Мишфорду и држала предавања о модном новинарству! А ми једва чекамо да откријемо све тајне тог посла!

Добро дошли на престижни колеџ Мишфорд, на којем заједно бораве деца из целог света! Часови, спортска такмичења, искрена другарства, мале љубави – сваки дан на Мишфорду је пун изненађења… На ходницима колеџа може се срести пет девојака повезаних снажним пријатељством: то су Теа систерке. А ово су њихове авантуре, снови и осећања!

Серијал књига о Џерониму Стилтону у издању Вулканчића доноси низ наслова до сада необјављених на нашем језику! Књиге о авантурама чувеног миша и његове дружине преведене су на преко 50 језика, а продате су у преко 175 милиона примерака широм света! Џеронимо Стилтон је уредник Мишјих новости, најпознатијих новина на Острву мишева и „један врло занимљив тип, то јест миш.“ Ужива у писању књига о својим пустоловинама, које су пропраћене смехом, шаљивим досеткама и забавним преокретима. У њима га прате сестра Теа, рођак Трапола и сестрић Бенџамин – ликови који обогаћују Стилтонов живот и уотпуњују заједничке авантуре.

• Духовите приче из живота Теа систерки, које приповеда Теа Стилтон
• Књига је део едиције Теа систерке – Живот на колеџу
• Теа Стилтон је сестра Џеронима Стилтона
• Серијал Теа систерке прати пустоловине пет другарица са колеџа на ком предаје Теа Стилтон

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa