Инфо

18. мај 2023.18. мај 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

МОТО СКУП МУТО КЛУБА ЧИВИЈА 26. И 27. МАЈА НА ШАБАЧКОМ ХИПОДРОМУ

Традиционално добар провод

Првог дана скупа, у петак, од 20.00 часова наступају Суперменси, затим Ђорђе Давид и Ивана Негатив, а вече ће се завршити свирком зрењанинског бенда Зелен Патак, који изводи ирску музику. Другог дана, у суботу, дефиле моторима кроз град почиње у 18.00 часова са Хиподрома. Музички програм почиње предигром од 20.00 часова, а од 22.00 часа наступа Ален Исламовић
Мото скуп у организацији Мото клуба Чивија одржаће се 26. и 27. маја, 18. пут. Локација је стара – Шабачки хиподром.

Скуп који је годинама један од најбољих у региону, а одлуком Мота-асоцијације Србије више пута проглашаван и званично најбољим у Србији, понудиће Шапчанима поново добре рок концерте, а сви љубитељи мотора моћи ће да уживају у дефилеу двоточкаша кроз град.

-Првог дана скупа, у петак, од 20.00 часова наступају Суперменси, затим Ђорђе Давид и Ивана Негатив, а вече ће се завршити свирком зрењанинског бенда Зелен Патак, који изводи ирску музику. Другог дана, у суботу, дефиле моторима кроз град почиње у 18.00 часова са Хиподрома. Музички програм почиње предигром од 20.00 часова, а од 22.00 часа наступа Ален Исламовић. Сви гости ће у петак и суботу имати бесплатан ручак.

Мото скуп у организацији Мото клуба Чивија одржаће се 26. и 27. маја, 18. пут. Локација је стара –
Шабачки хиподром


-Најавили су нам се гости из свих бивших југословенских република, Бугарске, из више градова у Аустрији и Немачкој. Очекујемо да за два дана кроз капије Хиподрома прође више од 1.000 мотора и више хиљада посетилаца који ће доћи на концерте, наводи Драган Антонић из МК Чивија.

Камп за госте је организован у оквиру Хиподрома. Организатори ће, као и сваки пут, учинити све да скуп протекне без иједног инцидента, као што је био случај и свих претходних година.

Чивија ове године већ угостила иностране мотоциклисте
МК Чивија се ове године већ показала као добар домаћин. Последњег викенда у априлу организовали су Европско отварање мото сезоне, када су угостили више од 60 мотоциклиста из Хамбурга, Минхена, Бишесхофена, Штутгатра, Граца, Травника, Загреба, Сарајева. Гости су током два дана могли да виде најзначајније што Шабац нуди, али и природне лепоте овог дела западне Србије.


-Као и сваке године, у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја, организоваћемо акцију где ћемо апеловати на све учеснике скупа да се придржавају правила и прописа у саобраћају, да користе заштитну опрему и да никада не седају на мотор под дејством алкохола. Такође, апеловаћемо још једном на све возаче аутомобила и других возила да више пажње обрате на мотоциклисте, каже Антонић.

Организатори се захваљују Граду Шапцу и Туристичкој организацији Града Шапца на помоћи без које скуп не би могао да буде на истом нивоу на ком је свих ових година.

Улазнице за мотоциклисте су 500 динара за оба дана, а за госте на концерту 300 динара по дану.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa