Инфо

29. јун 2023.29. јун 2023.
Фото: Приватна архива

Фото: Приватна архива

Академија струковних студија Шабац, студијски програм менаџмент, модул агроменаџмент

Одлична полазна тачка за каријеру

Предмети из агробизниса које сам имао на мастер студијама омогућили су ми да проширим видике на пословном плану и да унапредим своје организационе вештине, што је у данашње време изузетно цењено и потребно
Главни пословођа Индустријског комплекса Поповић Дебрц, у у оквиру фирме „ДПС Клас Гроуп Д.О.О. “ Шабац Милош Димитријевић, још један је студент Академије струковних студија Шабац, модул агроменаџмент. По окончању основних студија стекла се прилика, наводи, да стечена знања надогради на мастер програму. Ту шансу, како каже никако није смео да пропусти, с обзиром да су студије у поменутој школи биле одлична полазна тачка за почетак његове каријере.

-Први посао који сам обављао у струци био у оквиру Оппортунитy банке где сам радио као Агент продаје за пољопривредне кредите. За младића који је тек завршио факултет свака нова обавеза била је изазов који сам са задовљством прихватао, а све у циљу мог пословног развоја- истиче Милош Димитријевић за „Глас Подриња“.

Прилика да се запосли у фирми „ДПС Клас Гроуп Д.О.О. “ која се бави производњом млинских производа, откупом и складиштењем житарица, указала му се 2017. године. По његовим речима, у плану је било да се у оквиру индустријског комплекса у Дебрцу врши откуп и складиштење житарица, као и продаја репроматеријала који се користи у пољопривреди.

-Уследиле су године труда и рада на стицању поверења људи из окружења, а велику улогу тада су играла управо знања и способности која сам стекао на факултету- истиче Димитријевић и додаје:

-Сада са поносом могу да кажем да сам са својим тимом постигао изузетне резултате, а број људи са којима сарађујемо управо о томе и сведочи. Предмети из агробизниса које сам имао на мастер студијама омогућили су ми да проширим видике на пословном плану и да унапредим своје организационе вештине, што је у данашње време изузетно цењено и потребно. У свету у ком данас живимо мора да се реагује брзо, нема места за одуговлачење у решавању задатих обавеза, тржиште је велико и свако застајкивање може да доведе до непожељних губитака. Стога је од изузетне важности да млади људи константно раде на себи и да обогаћују своја знања, јер то доприноси лакшем сналажењу у пословном свету. Искуство које сам стекао досадашњим радом сматрам јединим од својих највећих успеха.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa