Инфо

29. јун 2023.29. јун 2023.
Хуманитарна акција део фудбалског турнира у Мајуру

Заслади се и донирај

Традиционално Меморијални турнир у малом фудбалу “Џони-Муки-Буби”, који траје у дворишту Основне школе у Мајуру код Шапца, уз уживања за љубитеље фудбала, носи и хуману ноту кроз акцију “Заслади се и донирај”. До недеље, 2. јула, када је финално вече, продаваће се палачинке без унапред одређене цене, већ по цени коју одреде сами добротвори, истакли су из Удружења “Да будемо сви једнаки”.

Удружење окупља децу са сметњама у развоју и чланове њихових породица. Деца која су постала пунолетна изгубила су право да о трошку Фонда здравственог осигурања користе све неопходне физикалне третмане у Бањи Ковиљачи. Њихове породице то доплаћују из сопствених средстава и Удружење жели да им помогне у обезбеђивању новца за ту сврху. Удружење позива волонтере да се јаве ради помоћи у реализацији ове акције. Такође, позива и донаторе за материјал неопходан за припрему палачинака, преко Фејсбук странице удружења или на број телефона 064/862-33-21.

Новац за ову хуманитарну акцију можете уплатити и на рачун удружења ДА БУДЕМО СВИ ЈЕДНАКИ у ОТП банци 325-9500600062822-55 са сврхом уплате “Хуманитарна акција ЗАСЛАДИ СЕ И ДОНИРАЈ”.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa