Инфо

6. јул 2023.6. јул 2023.
Свечаност за вуковце и ђаке генерација
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ

Свечаност за вуковце и ђаке генерација

Председник општине Горан Зарић је уприличио пријем за најбоље ученике, њихове родитеље и просветаре. У пријатном дружењу челни човек општине је уз честитке истакао да захвалност иде на адресу и родитеља и просветара и уз жељу да школарци наставе путем учења и истрајности. Да притом стигну до циља а потом се врате у своју општину да помогну напретку средине у којој су поникли. Пригодне књиге и ваучере добили су уз напомену да је Локална самоуправа учинила све да увећа награде па су вуковци добили по 25. 000 а ђаци генерација по 50. 000 динара.

Из ОШ „Жика Поповић“ ђак генерације је била Софија Живановић а носиоци Вукове дипломе Ана Мирковић, Дана Марковић и Јана Томић, из ОШ „Јован Цвијић“ ђак генерације је Мина Милијанчевић а вуковци Александра Поповић и Софија Петронић, док је ђак генерације у Посавотамнавској средњој школи са Домом ученика био Слађан Николић.

Најбољи су у глас зборили да им је жеља да наставе школовање и оправдају бригу и родитеља и општине а да се потом врате у своју матичну средину која им је родни дом и спознаја вредности учења и упорности.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa