Инфо

27. јул 2023.27. јул 2023.
Фото: MačvaPress

Фото: MačvaPress

ПРЕТУЧЕНИ ЧОВЕК ИЗ БОГАТИЋА ПОДЛЕГАО ПОВРЕДАМА

Изгубио живот бранећи пријатеља

Б.Д. (44) ветеринар из Богатића, који је у ноћи између петка и суботе претучен бранећи пријатеља, преминуо је од задобијених повреда након два дана. Због тежине повреда налазио се на лечењу у Београду и све време је био животно угрожен.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Шапцу ухапсили су Д. Д. (2003) и Л. Ђ. (2005) из Богатића, као и Б. С. (2001) из Прокупља, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешка телесна повреда.

-Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они су, уз кривичну пријаву, приведени Основном јавном тужилаштву у Шапцу. Судија за претходни поступак одредио им је притвор до 30 дана, наведено је у саопштењу Полицијске управе Шабац.

Подсећамо, инцидент се догодио у петак око два сата после поноћи испред кафића у центру Богатића. Тројица ухапшених физички су напали Д.М. (28) који је био у друштву Б.Д. када су њих двојица напустили локал и кренули кући.

Како наводи извор за Мачвапрес, Б.Д. је изашао напоље и чекао поред аутомобила пријатеља Д.М, за којим су из локала кренула и тројица младића и гурнули га, а онда је започела туча у којој се овај бранио. Б.Д. је пришао са намером да помогне пријатељу и у тренутку је добио ударац од којег се срушио на тротоар. Лежао је на боку без свести, а након тога га је један од младића шутирао по глави телу.

Дежурна екипа хитне службе Дома здравља у Богатићу је збринула повређеног Б.Д. који је реанимиран у транспорту до шабачке болнице, где је још једном реанимиран и интубиран и хитно транспортован у Клинички центар у Београду.
Г.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa