Инфо

3. август 2023.3. авг 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Градоначелник посетио мештане

Асфалтирана улица Владана Ђорђевића у насељу Камичак

„Постоје сви услови да грађани овде живе као у центру града. Жеља нам је да до краја сезоне дођемо до стотог километра урађене путне инфраструктуре“, рекао је градоначелник др Александар Пајић
Градоначелник Шапца др Александар Пајић обишао је прошле среде улицу Владана Ђорђевића у насељу Камичак, која је асфалтирана у дужини од 310 метара. Град је за ту намену издвојио 5,8 милиона динара.

-Урађена ја канализација, мештани су имали стрпљења да се уради нови асфалт. У овом насељу има много домаћинстава и деце коју је то нарочито обрадовало. Град је уложио 5,8 милиона динара. Постоје сви услови да грађани овде живе као у центру града. Жеља нам је да до краја сезоне дођемо до стотог километра урађене путне инфраструктуре- рекао је Пајић.

Фото: "Глас Подриња"


Милан Стефановић у тој улици живи од шездесете године.

-Велико је задовољство што је ово први пут да је ово насеље нешто добило без сопствених улагања. Захваљујемо се локалној самоуправи. Мало смо чекали, али смо заиста добили квалитетан асфалт- навео је он.

Председник Савета Месне заједнице Камичак Никола Томић истакао је да су мештани задовољни.

-Прошле године смо урадили канализацију, ове године смо асфалтирањем привели радове крају. Радимо у свим деловима Месне заједнице, тренутно пробијање две улице у Камичкој башти и у још неким деловима вршимо насипање улица. Одељење за путеве нам је изашло у сусрет за све за шта смо им се обратили- навео је Томић.
Д.Д.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa