Инфо

14. септембар 2023.14. сеп 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

Асфалтирано 2,7 километара у Криваји

За останак на селу

У улицама Светог Саве, Јанка Веселиновића, Селиште, Устаничка и Стефана Немање у Криваји завршени су радови у вредности
од 23.700.000 динара
У поцерском селу Криваја у протеклом периоду асфалтирано је 2,7 километара путне инфрструктуре. У улицама Светог Саве, Јанка Веселиновића, Селиште, Устаничка и Стефана Немање завршени су радови у вредности од 23.700.000 динара, те је на овај начин мештани добили фунционалне коловозе што ће им значити у свакодневним путовањима, истичу из МЗ Криваја.

-Путеви веома значе у Поцерини, јер смо свесни колико је тешко доћи до појединих места, засеока, те уколико не постоји добра инфраструктура мештанима је знатно отежан свакодневни живот – рекао је градоначелник Шапца др Александар Пајић и нагласио да се плански реализују предвиђене активности и радови.

Фото: "Глас Подриња"


-Ово је велики напредак у Криваји, јер су четири улице асфалтиране. Савет МЗ је веома добро сарађивао и са извођачима радова, те смо много тога урадили. Дом културе, улично осветљење, путну инфраструктуру, али то није крај. Из године у годину се трудимо да реализујемо нове пројекте, јер желимо да људи остану на селу.

Фото: "Глас Подриња"


Заменик председника МЗ Криваја Милан Симић наглашава да је за село важно да не буде заборављено.

-Хвала на свему што су урадили, као и за оно што ће тек бити урађено. Веома нам значи. Имамо још неких путева које би требало урадити, то је око 900 метара – додао је Симић.

У току су радови на асфалтирању путева у Варни, Касарским ливадама, а планиран је и почетак у Поцерском Метковићу и Летњиковцу.
М. Ж.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa