Инфо

14. септембар 2023.14. сеп 2023.
У знаку Крнула,  Пејиновића и Белотића
СЕОСКЕ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ И МИХОЉСКИ СУСРЕТИ СЕЛА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

У знаку Крнула, Пејиновића и Белотића

Спорстки савез Општине Владимирци и Туристичка организација су уприличили огледање спортиста из села Лојаница, Суво Село, Дебрц, Пејиновић, Белотић и Крнуле. Такмичило се у дисциплинама стони тенис, одбојка, шах, баскет, народни вишебој, надвлачење конопца, пикада и у мушкој и у женској конкуренцији као и надвлачење клипка само за мушкарце. Било је узбудљиво а у укупном пласману прва је била екипа Крнула, други је био Пејиновић а трећи Белотић:



-Тешко је рећи шта је било занимљивије од такмичења до такмичења али је најбитније да је све протекло у фер атмосфери са примереном дозом такмичарског духа и оправдало значај спорта за села наше општине, реферише девојка за све, стручни сарадник спортског савеза Снежана Павличевић.



Спортски савез у сарадњи са локалном самоуправом је обезбедио пехаре и награде за учеснике, а најбољи су добили новчане награде, за прво место 50 000 динара, друго 40 000 динара а треће 30 000 динара.

Туристичка организација је обезбедила захвалнице и мајице за све учеснике а вредно је истаћи да су првопласирани по дисциплинама изборили учешће на републичком првенству које ће се одржати у Осечини. Све је крунисано дружењем у Дому ученика.
С.К.

Најновији број

9. мај 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa