Инфо

5. октобар 2023.5. окт 2023.
Фото: "Глас Подриња"

Фото: "Глас Подриња"

ПОЛИЦИЈСКА УПРАВА ШАБАЦ УКЉУЧЕНА У ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ

Дружење деце и полицајаца у „Јевремовој“

Важно је да деца на време схвате колико је важно да знају сва правила у саобраћају
Припадници Полицијске управе у Шапцу посетили су у понедељак ОШ “Јеврем Обреновић“ у оквиру обележавања Дечје недеље. Дружили су се са децом и разговарали о свом послу, док је каневалска трупе ове школе извела две кореографије са којима су наступили и на Чивијашком карневалу.

Фото: "Глас Подриња"


-Имамо изузетну сарадњу и са Полицијском управом Шабац и са Саветом за координацију послова безбедности у саобраћају на територији града Шапца. Ове седмице се обележава Дечја недеља и у оквиру ње имамо ову активност, која је од почетка школске године друга коју имамо заједно са ПУ. Прва је била на Чивијади где су деца заједно са учитељицом Катарином Гајић имали јако запажен наступ. Савет за координацију послова безбедности у саобраћају прошле недеље је овде одржала предавање ученицима петог разреда. Имали су прво теоријску, а потом и практичну обуку везану за безбедно коришћење бицикла у саобраћају. Важно је да деца на време схвате колико је важно да знају сва правила у саобраћају. Безбедност деце нам је главни приоритет, рекао је Душко Бојић, директор ОШ “Јеврем Обреновић“ и захвалио ПУ и градском Савету на несебичној подршци и помоћи да деца што више науче о безбедном понашању у саобраћају.

Фото: "Глас Подриња"


ОШ “Јеврем Обреновић“ у оквиру Дечје недеље имаће и представе, спортске сусрете, ликовне радионице, посете спортских клубава...
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa