Инфо

9. новембар 2023.9. нов 2023.
Владимирци здраве хране
Посавотамнавска средња школа са Домом ученика

Владимирци здраве хране

Октобар као месец здраве хране обележен је Светским даном хране у иначе простору знаном управо по здравој храни. Посавотамнавска средња школа са Домом ученика постарала се да здрава храна и сликом и укусом али и здравим састојцима буде мелем и за око и за душу. У помоћ свеукупној слици доброг укуса помогли су и Црвени крст општине али и Дом здравља, а у раму како се устаљено каже да ма ко био отац једне болести, неправилна исхрана је мајка.

Посавотамнавска средња школа са Домом ученика има праву палету образовања ученика да се могу поносити бројним првим местима у школским огледањима .Директор школе Љиљана Миловановић истиче немерљиву помоћ општине на челу са председником Гораном Зарићем у свакој ситуацији почев од такмичења до свих видова помоћи овој школи која је магнет и за ученике из околних градова.


А да тако буде побрули су се својим умећем ученици школе да искажу несумњив таленат и покажу богатство идеја, а све у раму здраве хране. Жири учесника ове праве манифестације укуса прво место је доделио одељењу друго три, друго место је припало одељењу треће три, а треће одељењу прво три.

Црвени крст општине је ту да као логистика помогне не пропуштајући да истакне значај школе и самих ученика у бројним акцијама које организује као пример зрелости ученика да препознају сваку прилику где могу дати свој допринос.



И остали учесници су добили пригодне награде у дану који је показао потенцијал општине Владимирци у области здраве хране која је у великој мери превенција било каквог обољења.

И Дом здравља на челу са доктором Бранком Исаиловићем је учесник свих манифестација а када је овакав скуп поводом Светског дана здраве хране као превенција потенцијалних обољења у пуној мери припомогао својим нагласком на храну као окидач многих обољења.
За свеукупно пребогату слику виђену у варошици управо здраве хране.



Локална самоуправа је управо бринући о здрављу својих суграђана дала пуни допринос у обележавању Светског дана здраве хране као одговоран партнер шире заједнице. А све на дику оних који су помогли младима да схвате и значај здраве хране али и обогате га идејама које завређују свако поштовање.
Сретен Косанић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa