Инфо

30. новембар 2023.30. нов 2023.
П. Станић

П. Станић

ВАТЕРПОЛО: СУПЕР ЛИГА

Пауза до марта

Пауза дужа од три месеца на домаћој сцени. У марту и априлу двомечи против: Звезде, Радничког и НБГ вукова. Борба за неку од прве четири позиције
У последњем колу у овој календарској години није било изненађења и табела плеј оф групе је комплетирана.Звезда и Нови Београд су славили на гостовањима и са прве две позиције започињу такмичење за распоред екипа од првог до шестог места, односно за пласман у плеј оф где места има за четири тима.

И. Коптес


Календар такмичења ове сезоне је врло специфичан, те што се тиче домаће сцене за клубове у Србији следи пауза од готово три месеца. У јануару је Европско првенство, у фебруару Светско, а тек почетком марта ће поново бити настављена Супер лига. Шест рунди у којима Шапчане очекују мечеви против: Ц. Звезде, Радничког и НБГ Вукова, на домаћем и гостујућем базенз, биће одиграно од 2. марта до 20. априла. Прво коло је 2, друго 6, а треће 16. марта. Следи потом двонедељна пауза пред преостала три: 6, 17. и 20. априла.

Ф4 у Шапцу
ВК Шабац Елискир не игра финални турнир Купа Србије, али је Градски базен домаћин финалног турнира. У суботу и недељу, 2. и 3. децембра биће одиграна три меча. У првом полуфиналу, од 18:15 играју Партизан и Нови Београд, а у другом Звезда и Раднички од 20:30. Победници играју у финалу у недељу од 20:15.


Четири првопласирана тима ће у полуфинале плеј офа које започиње 30. априла. Први игра против четвртог, други против трећег. Пети и шести тим играју за пламсан од петог до осмог места заједно са дванајбоља тима плеј аут групе. Валис и Војводина су ту највећи фаворити.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa