14. februar 2019.14. feb 2019.
Svakom gradu treba Palma
OSNOVAN GRADSKI ODBOR JEDINSTVENE SRBIJE

Svakom gradu treba Palma



Posle duže vremena u Šapcu je ponovo osnovan Gradski odbor Jedinstvene Srbije. Predsednica GO je diplomirana pravnica Milica Vasić. Poručuju da su njihove prostorije otvorene za sve koji žele da im pomognu u radu i razvoju.
-Odbor je spreman da napravi promene koje će dovsti do kvalitetnijeg života svakog pojedinca. Jedinstvena Srbija iz dana u dan sve više raste, kako na nivou grada, tako i na nivou države. Smatramo da su građani prepoznali političku snagu jedinstvene Srbije i dela njenog predsednika Dragana Markovića Palme. Svedoci smo politike koju naš predsednik predvodi. Svi građani u Jagodini se od 20. januara besplatno voze gradskim prevozom. Jagodina nema komunalnu policiju, naplatu parking mesta, a vrtići su besplatni. Ako mogu oni zašto ne bi smo mogli i mi da postupamo domaćinski i grad vodimo tako da svaki pojedinac oseti poboljšanje. Svakom gradu treba jedan Palma, poručila je Milica Vasić.
Među prioritete za koje će se zalagati ubrojala je i podsticaje nataliteta programima finansijske podrške. Najavila je da će tokom leta 300 građana Šapca besplatno odvesti u Akva park u Jagodinu.
Za drugu polovinu marta pripremaju tribinu na kojoj će govoriti predsednik stranke Dragan Marković Palma koji će građane Šapca upoznati sa planom i politikom Jedinstvene Srbije.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa