5. mart 2020.5. mar 2020.
Fenomenalno rešenje
I ĐORĐE RAŠIĆ PODRŽAO REKONSTRUKCIJU PARKA
U BENSKOJ BARI

Fenomenalno rešenje

Još jedan proslavljeni rukometaš Metaloplastike podržao je rekonstrukciju parka u naselju Benska bara.
Đorđe Rašić, koji stanuje 150 metara od ovog parka, izjavio je da građani Šapca ne znaju pravu istinu o dešavanjima u ovom naselju.
- Moj sin je, nažalost, ne znajući pravu situaciju, potpisao peticiju, ali kada je video o čemu se radi shvatio je da je rekonstrukcija ovog prostora fenomenalna i prava stvar, jer će mala deca konačno da dobiju svoj prostor za igru. Prostor će biti lep za okolinu i neće biti toliko buke - rekao je Rašić.
Prema njegovim rečima iz parka koji se sada rekonsturiše i danju i noću je bilo nepodnošljive buke i zbog nje su godinama na udaru bile komšije koje žive oko tog parka.
- Sada sam uveren da je ova ideja sa dečijim igralištem odlična stvar, kako za celo naselje, tako i za stanare.
On je dodao da kada je čuo da će u krugu od 150 metara biti izgrađeno novo igralište ne vidi bilo kakav razlog za nezadovoljstvo.
- To je fenomenalna stvar, a da ne govorim da u blizini ima još terena za sport. Ne znam šta nije jasno momcima koji se protive rekonstrukciji parka. Imaćemo lep parkić, novi teren na 150 metara, novi izgled celog naselja, i stvarno ne vidim šta tu ne valja - zaključio je Rašić.
N. K.

Najnoviji broj

26. januar 2023.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa