28. maj 2020.28. maj 2020.
Uređene ulice,  putevi, trgovi,  parkinzi...
ULAGANjA

Uređene ulice, putevi, trgovi, parkinzi...

Ovih dana još jedna ulica u Mesnoj zajednici Žika Popović je dobila asfalt. Reč je o ulici Đure Jakšića, dugačkoj 300 a širokoj pet metara. Pored kolovoza završena je izgradnja parkinga za novih 20 mesta, uz dodatne zelene površine. Ona je osma po redu koja je u poslednjih godinu dana dobila nov sloj asgalta u ovoj mesnoj zajednici.
-Mi imamo najjeftiniju i najefikasniju administraciju u Srbiji. Zahvaljujući tome smo bili sposobni da za prethodnih 15 meseci investiramo više od 15 miliona evra u ulice, puteve, parkinge i trgove. Radili smo sve što je našim građanima bilo važno. U Mesnoj zajednici Žika Popović je najviše investicija realizovano. Nastavićemo da uređujemo naš grad. Želim da svi zajedno budemo ponosni na uređena mesta za stanovanje na Savsku aveniju i Bensku baru, jer će poput njih biti rekonstruisan ceo grad. Ovo je grad vrednih i pouzdanih ljudi, grad u kom postoji snažna volja da se odbrani sloboda, zato ćemo pobediti. Šabac je naš - rekao je gradonačelnik Nebojša Zelenović prilikom obilaska radova na ovoj lokaciji.
Građani su od povraćaja poreza na imovinu odvojili sredstva u iznosu milion dinara za uređenje parkinga, grad je odlučio da doda još dva miliona za njegovo celokupno uređenje uz dodatnih četiri miliona dinara za asfaltiranje saobraćajnice.
-Građani na ovaj način dobijaju svoj novac od povraćaja poreza na imovinu koji su plaćali. Omogućena im je pozitivna povratna sprega, kojom će biti zadovoljni i želeće da plaćaju porez i u budućnosti jer ne postoji bolji način od ovog da vide gde se taj novac investira. Činjenica je da Šabac postaje sve lepši i mi smo ponosni na sve što je urađeno. Drugi ljudi koji dolaze u naš grad nama zavide na tome kako on izgleda- rekao je meštanin,Đorđe Ilić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa