26. novembar 2020.26. nov 2020.
Foto: Fb strana FK “Mladost” (P)

Foto: Fb strana FK “Mladost” (P)

SAŠA PETROVIĆ, FK „MLADOST“ (PRNjAVOR)

Sebe nismo iznenadili

Za mnoge prnjavorska „Mladost“ je prijatno iznenađenje u novoj zonaškoj sezoni. Tim koji se prethodne grčevito borio za opstanak, ove je deo vrha tabele, ali osim rezultatski i igrom privlači pažnju svih ljubitelja fudbala. Lepo je nositi epitet najprijatnijeg iznenađenja, ali trener SAŠA PETROVIĆ smatra da, ako mnoge jesu, sebe nisu iznenadili.
-Rezultati se zarađuju, a to su moji momci uradili tokom priprema i polusezone. Koristim i ovu priliku da im čestitam na svemu. Ciljano smo pravili strategiju formiranja tima, dobro radili u pripremnom periodu i znali smo da raspolažemo stvarno dobrom ekipom što su pokazali konstantno dobri rezultati. Šteta što nismo pružili bolju igru u derbiju poslednjeg kola, jer bi sa pobedom bili drugi i samo bod iza vodeće ekipe, no to ne kvari odličan utisak
Ovosezonska Zona je ujednačenija nego prethodna, a svih pet ekipa iz vrha konkurišu za prvo mesto.
-Sve ekipe su blizu. Nismo opterećeni visokim ambicijama, naš cilj je da budemo što bolji i na proleće. Sportski je nadati se, organizaciono klub bi mogao da podnese i težinu višeg ranga, ali to nije primarni cilj, te nije ni opterećenje, naravno, ako se ukaže prilika, potrudićemo se da je iskoristimo. Ulogu favorita prepuštamo drugima, a mi ostajemo posvećeni svom napretku. Mislim da ćemo biti dobri u drugom delu sezone.
Ekipa koja je ostvarila odlične rezultate bi trebalo da ostane na okupu i tokom proleća, a želja je da se konkurencija pojača na nekoliko pozicija.
-Klub odlično funkcioniše i ne vidim razlog da neki od činilaca kostura ekipe napusti klub, osim ako se ukaže prilika za nešto bolje. Očekujem da većina, ako ne i svi ostanu u klubu, a pojačanja će kao i letos biti angažovana planski, ne po svaku cenu i samo oni koji mogu doneti neki novi kvalitet.
Odmor fudbalera će potrajati do sredine januara.
-Najverovatnije ćemo se okupiti posle Božića da počnemo pripreme, nije još ništa definitivno potvrđeno, ali to je okvirni termin koji će omogućiti da se adekvatno spremimo do sredine marta kada sledi nastavak.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa