25. mart 2021.25. mar 2021.
Povratak domaće borbe
RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Povratak domaće borbe

Reprezentativna pauza okončana, povratak realnosti domaće scene. Važni mečevi pred Šapčankama. Za vikend sledi gostovanje u Inđiji
Već po rukometnoj tradiciji pažnja javnosti, posle kraha, zatvara krug razgovorom o katastrofalnim odnosima u reprezentaciji o kojima se ćutalo, koji su ignorisani i sl. Reprezentacija je otputovala u Đeri pod parolom šanse generacije, vratila se posle dva teška poraza i sa mnogo govora o lošim odnosima sa selektorom, naravno bez mesta u Tokiju, no dok to okupira pažnju, već sinoć je nastavljen domaći šampionat. Već je broj pred vama našao svoje mesto pod presama štamparije kada su na parket sale Gimnazije, posle gotovo tri nedelje pauze izašle rukometašice Medicinara i Mladog Radnika. Svako je to bio izuzetno znalačajan meč. Mladi domaći tim je imao priliku da pobedom dodatno priđe opstanku, gostima beše možda i poslednja šansa da bilo kakve šasne za opstanak sačuvaju, nadamo se da je razočarenje otputovalo u Radince, a da se čula pesma iz svlačionice domaćih.

Mala pauza je pred vikend gostovanje u Inđiji. Železničar je pre početka sezone slovio za plej of kandidata, još je u borbi za veliki plasman. U nizu su od četiri uzastopne pobede na svom terenu. Marija Dmitrović je nosilac, uz Petkovićevu na golu, tu su još: Veljković, Čavrić... tim najbolje poznaje Aleksandra Krstić koja se u Medicinar vratila upravo iz Inđije. Iza njih je takođe težak meč u Jagodini.
Posle gostovanja u Inđiji, „Medicinarkama“ gostuje još jedan plej of kandidat Radnički, a potom slede takmaci iz sredine tabele. Mladost u Novoj Pazovi i Bor u Šapcu.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa