27. maj 2021.27. maj 2021.
Olimpijske nade na Ceru
Zdravi i fit klinci

Olimpijske nade na Ceru

Preko 300 mališana i njihovih roditelja iz Šapca i Zemuna protekle subote boravilo na Ceru. Sa takmičenja svi otišli kao pobednici
U organizaciji „Zdravih i fit klinaca iz Šapca“, prošle subote na Ceru se okupilo oko 200 „olimpijskih nada“. Pored malih Šapčana, na poligonu spretnosti su se našli i Zemunci, polaznici školice sporta „Sportić“. Organizatori tvrde da su svi takmičari na igrama „Olimpijske nade“ pokazali odlične rezultate i zavidnu fizičku spremnost, te su svi otišli kući sa medaljama.
Po rečima Vladimira Pantelića, trenera i osnivača školice sporta „Zdravi i fit klinci“, cilj ovakvih susreta je da se deca uzrasta od tri do deset godina usmere ka sportu i zdravim navikama.



-Usmereni smo na igru i druženje. Kroz ovakve aktivnosti, njima zabavne, aktiviraju i pravilno razvijaju celo telo. Uporedo sa sportskim duhom boravkom u planini kod mladih naraštaja se rađa i poseban odnos prema prirodi. Nakon takmičenja učesnici igara, njihovi roditelji i treneri išli su u šetnju do vrha Cera, gde su se upoznali sa istorijom planine, njenim biljnim i životinjskim svetom- istakao je Pantelić i najavio sledeće takmičenje za jun mesec i Sremske Karlovce.

T.T.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa