Info

27. maj 2021.27. maj 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Sani Optik:

Dobitnik Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje “Đorđe Vajfert” za 2021.godinu

U proteklih godinu dana obavili smo preko 50.000 besplatnih provera vida i sluha, servisiranja i podešavanja optičkih i slušnih pomagala. Ponosni smo na naše kolege u celom sistemu Sani Optik-a, koje su dale bezrezervnu podršku realizaciji projekta kada je bilo najteže
Kompanija Sani Optik dobitnik je ovogodišnjeg prestižnog priznanja Privredne komore Srbije za doprinos društveno odgovornom poslovanju, kroz realizaciju projekta “Nova normalnost, preventivno delovanje u očuvanju zdravlja vida i sluha”.

“Svrha projekta bazirana je na kompanijskoj misiji, koja podrazumeva pružanje mogućnosti besplatne i bezbedne provere vida i sluha široj društvenoj zajednici, ukazivanje na značaj očuvanja zdravlja, ali i na posledice oštećenja i gubitka vida i sluha, ako se kontrole odlažu zbog aktuelne situacije sa pandemijom.

Biti lider na nacionalnom tržištu podrazumeva ogromnu odgovornost prema društvenoj zajednici, zato ova nagrada za nas predstavlja dodatni motiv da nastavimo sa sprovođenjem kompanijske misije


U proteklih godinu dana obavili smo preko 50.000 besplatnih provera vida i sluha, servisiranja i podešavanja optičkih i slušnih pomagala. Ponosni smo na naše kolege u celom sistemu Sani Optik-a, koje su dale bezrezervnu podršku realizaciji projekta kada je bilo najteže”.
Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovanje Đorđe Vajfert Privredna komora Srbije dodeljuje još od 2007. godine. Osnovni cilj je da se podrže kompanije koje sprovode odgovornu poslovnu politiku prema zaposlenima, životnoj sredini, lokalnoj zajednici i celokupnom tržištu.
“Sani Optik je danas najveći lanac optika u Srbiji koji posluje kroz maloprodajnu mrežu od 62 centra za vid i sluh u 44 grada u Srbiji i Republici Srpskoj. Preko 200.000 zadovoljnih klijenata u našoj Loyalty bazi širom Srbije, pokazatelj su međusobnog poverenja koje smo gradili gotovo sedam decenija. Biti lider na nacionalnom tržištu podrazumeva ogromnu odgovornost prema društvenoj zajednici, zato ova nagrada za nas predstavlja dodatni motiv da nastavimo sa sprovođenjem kompanijske misije, odnosno da znanjem i ekspertizom stvaramo svet u kojem će svako da uživa u slušanju i gledanju života bez ograničenja”, rekao je predsednik kompanije Branko Ninković.



Nagrada je priznanje laureatima, ali i podsticaj ostalim organizacijama da osim poštovanja zakonske regulative, kao podrazumevanog minimuma, dodatnim aktivnostima društvu, lokalnoj zajednici i životnoj sredini vraćaju više od onog što od njih uzimaju.

„Strategija razvoja kompanije bazirana je na kontinuiranom rastu, širenju poslovnih kapaciteta, kroz nove investicije i zapošljavanja. U proteklih godinu dana otvoreno je čak 13 novih centara za vid i sluh u Vranju, Požegi, Bogatiću, Pirotu, Bečeju, Ubu, Petrovcu na Mlavi, Paraćinu, Zaječaru, Kuli i Beogradu, što je omogućilo preko 100 novih radnih mesta. U maloprodajnoj mreži Sani Optik-a trenutno radi preko 300 eksperata za vid i sluh, dok će se trend upošljavanja nastaviti i u tekućoj godini”.
PR

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa