17. jun 2021.17. jun 2021.
„Devojka A“
Triler koji oduzima dah

„Devojka A“

Psihološki triler Devojka A odmah po objavljivanju postao je bestseler i nalazi se na samom vrhu lista najčitanijih knjiga Njujork tajmsa i Sandej tajmsa. Ovo je jedna od onih knjiga koja će, na samom kraju, šokirati svoje čitaoce.

Leks Grejsi ne želi da razmišlja o svojoj porodici. Ne želi da razmišlja o odrastanju u Kući užasa svojih roditelja. I ne želi da razmišlja o sebi kao o Devojci A: onoj koja je pobegla. Kada izgubi majku i nasledi porodični dom, pod njenim se nogama ponovo otvara ponor prošlosti. Sa svojom sestrom Ivi namerava da Kuću užasa pretvori u nešto dobro. Ali prvo mora da se suoči sa braćom i sestrama – i nezamislivim detinjstvom koje su imali.

Prvi čitalac koji nam se javi na broj telefona 015/353-244 dobiće na poklon knjigu Devojka A


Vulkan prvi put objavljuje knjigu autorke Abigejl Din, ali naslovi koji su joj energijom, karakterima i pričom slični su Lanac, Tihi pacijent, Čovek od kestena, Devojka iz voza. Roman Devojka A zasad će biti objavljen u 33 zemlje, a uskoro će doživeti i ekranizaciju, pod rediteljskom palicom Johana Renka.
Briljantno napisan, eksplozivan triler neočekivanih obrta fascinirao je istinske ljubitelje žanra. Ne gubite vreme, poručite knjigu putem sajta www.vulkani.rs već danas.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa