28. april 2022.28. apr 2022.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Kako planirate da provedete Prvi maj?

Ljubomir Isailović (86 godina):
-Sećam se, još je Tito bio živ... Radio sam u “Zorki” i Prvi maj smo slavili u Bukoru. Tamo smo išli na izlete, imali smo ručak, bilo je lepo vreme. Tada je vladalo pravo drugarstvo, ljudi su bili drugačiji. Svi su bili mnogo složniji i nije bilo zavisti. Ekonomska kriza je sve promenila, sada je neko drugo vreme.

Ljubomir Isailović, Foto: "Glas Podrinja"


Zoran Đurđević:
-Sa prijateljima ću provesti Prvi maj. Tradiconalno će biti jagnjetina za ručak. Volim da putujem i pamtim jedan Prvi maj u Poljskoj na kom sam se zaljubio.

Zoran Đurđević, Foto: "Glas Podrinja"


Brana Lekić:
-Odmaraću za Prvi maj kod kuće. Bilo je zanimljivih proslava Prvog maja, ali ne mogu da se setim nijednog koji bih izdvojio.

Brana Lekić, Foto: "Glas Podrinja"


Milica Jeremić:
-Planiram da Prvi maj provedem sa porodicom, mužem i decom. Verovatno ćemo otići do Cera. Svaki Prvi maj mi obeleži neka anegdota. Kao dete sam volela da idem u manastir Kaonu, ali jedno vreme tamo nije moglo da se ide, te sam izgubila naviku.

Milica Jeremić, Foto: "Glas Podrinja"


Slobodan Paležević:
-Idem sa suprugom u Planicu u Sloveniju. Supruga bira destinaciju, a ja se uvek složim. Poslednjih 12 godina svaki Prvi maj nam je poseban, jer nam je ćerka rođena na taj dan. Međutim, kako tog dana niko nije tu, rođendan joj uvek slavimo neki drugi dan, tako da imamo razglog za dva slavlja.

Slobodan Paležević, Foto: "Glas Podrinja"


Mihailo Marković (iz Bajine Bašte):
-Dobar drugar mi se ženi i pravi svadbu tog dana, tako da će uranak izostati. Pamtim proslave Prvog maja iz srednjoškolskih dana, ali detalji nisu za javnost.

Mihailo Marković, Foto: "Glas Podrinja"

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa