Info

16. jun 2022.16. jun 2022.
Poklanja slušni aparat
AUDIOVOX

Poklanja slušni aparat

Velika je korist od upotrebe slušnih aparata za osobe sa oštećenim sluhom i zato je Audiovox kao društveno odgovorna kompanija odlučio da pokrene akciju poklanjanja slušnih aparata
Slušni aparati su jako korisni jer pomažu ljudima da uprkos oštećenju sluha nastave da razvijaju svoj društveni život, obavljaju svakodnevne obaveze i razvijaju svoje karijere. Prema podacima jedna od šest odraslih osoba oseća neki stepen oštećenja sluha a slušni aparati igraju važnu ulogu u tretiranju sluha i omogućuju korisniku da normalno funkcioniše u svakodnevnom životu.

Velika je korist od upotrebe slušnih aparata za osobe sa oštećenim sluhom i zato je Audiovox kao društveno odgovorna kompanija odlučio da pokrene akciju poklanjanja slušnih aparata. Ukoliko ste zainteresovani da na poklon dobijete slušni aparat potrebno je da u par rečenica napišete zašto bi baš Vi trebalo da dobijete slušni aparat i da ovaj tekst zajedno sa svojim imenom, adresom i brojem telefona pošaljete na email adresu info@audiovox.rs ili poštom na adresu Audiovox, Bulevar Zorana Đinđića 96 (lokal 5), 11179 Novi Beograd. Takođe prijave možete doneti u Audiovox prodavnice u Novom Sadu (Masarikova 18), Šapcu (Vojvode Mišića 21 lok 3), Subotici (Branislava Nušića 2a) i Zrenjaninu (Kralja Aleksandra I Karađorđevića 28, TC Pink).



Rok za prijem prijava je 30. jun 2022. godine. Prijave će pregledati žiri i doneti odluku kome će slušni aparat biti poklonjen a dobitnik će biti obavešten kada i gde da dođe po aparat.
PR

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa