8. jun 2023.8. jun 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Maturski ples predškolaca u organizaciji PU „Naše dete“

Održana „Mala, mala matura“

Tradicionalna „Mala, mala matura“ održana u utorak bila je emotivan trenutak za „Predškolsku ustanovu „Naše dete“, jer posle višegodišnjeg druženja ispraća mališane u novu životnu avanturu
Uz posebno pripremljene koreografije i numere „Jesenja sonata“, „Kako rastu deca“, „Ljubav“, 1.027 predškolaca sa seoskog i gradskog područja u sportskoj hali „Zorka“ pozdravilo je roditelje i vaspitače koji su im poželeli srećan polazak u prvi razred. Tradicionalna „Mala, mala matura“ održana u utorak bila je emotivan trenutak za „Predškolsku ustanovu „Naše dete“, jer posle višegodišnjeg druženja ispraća mališane u novu životnu avanturu.

Foto: Glas Podrinja


-Na ovaj način je naša ustanova zajedno sa decom želela da se zahvali roditeljima na divnoj saradnji, svima onima koji su nam pomogli da odrastamo zajedno u kvalitetnoj i zdravoj sredini i da našim drugarima poželimo puno sreće u narednoj etapi njihovog života, a to je polazak u školu. To je san svakog predškolca i za njih jedan od značajnijih dana u životu. Nama su, kao i njima, podeljene emocije. Radosni smo što su prevazišli period koji je za njih jako značajan, a opet nam je žao što se rastajemo, jer smo sa tom decom proveli mnogo vremena zajedno, sa njima prošli lepe i manje lepe trenutke, postali na neki način članovi njihovih porodica. Ovo su trenuci kada osećanja teško mogu da se opišu rečima, ali sigurno je da je slika sa ovog skupa ponos našeg grada i ustanove- rekla je direktorka PU „Naše dete“ Sandra Mićić.

Foto: Glas Podrinja


Ovoga puta, dodala je, osim zbog nestabilnih vremenskih prilika, sportska hala je izabrana i iz bezbednosnih razloga, kako bi se bolje organizovao dolazak, odlazak i sam nastup mališana.

Foto: Glas Podrinja


-Pred njima je novi, važan period u životu. Želimo im mnogo uspeha i sreće u daljem školovanju, kao i svim starijim generacijama koje se sad nalaze na prekretnici u obrazovnom procesu i predstoji im dalji upis u srednje škole ili na fakultete- poručila je Mićićeva.
D.D.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa