15. februar 2023.15. feb 2023.
Ljubovija.info

Ljubovija.info

U Ljuboviji održano državno prvenstvo za mini kadete u stonom tenisu

U subotu, 11.02.2023. godine, u Ljuboviji je održano Državno prvenstvo za mini kadete i kadetkinje u stonom tenisu. Ljubovija je prvi put bila domaćin jednom ovakvom formatu takmičenja, a prethodnog vikenda održan je turnir za veterane. Organizator oba takmičenja je Sportsko udruženje „Nec 015“, uz podršku Opštine Ljubovija i Sportskog saveza opštine Ljubovija.

„Na prvenstvu je učestvovalo 55 takmičara (38 dečaka i 17 devojčica), koji su se takmičili u kategoriji pojedinačno i u kategoriji dublovi. Veoma je bitno i značajno što se ovaj događaj održao u našem gradu, a da napomenem da smo mi prvi koji smo dobili organizaciju ovakvog događaja u Zapadnoj Srbiji. Potrudili smo se da sve bude na najboljem mogućem nivou, nadamo se da ćemo opet dobiti priliku da budemo domaćini ovakvih događaja u narednom periodu i za starije kategorije. Hteo bih da se zahvalim svima, pre svega našim sudijama koji su perfektno radili svoj posao i pomagali u svemu“, izjavio je Đorđe Filipović, trener „Nec 015“ i jedan od organizatora turnira.

Ove godine, po sedmi put, u Ljuboviji će biti organizovan turnir u stonom tenisu u okviru programa Dani drinske regate, a okupiće takmičare iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske...
Ljubovija.info

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa