14. septembar 2023.14. sep 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Asfaltirano 2,7 kilometara u Krivaji

Za ostanak na selu

U ulicama Svetog Save, Janka Veselinovića, Selište, Ustanička i Stefana Nemanje u Krivaji završeni su radovi u vrednosti
od 23.700.000 dinara
U pocerskom selu Krivaja u proteklom periodu asfaltirano je 2,7 kilometara putne infrstrukture. U ulicama Svetog Save, Janka Veselinovića, Selište, Ustanička i Stefana Nemanje završeni su radovi u vrednosti od 23.700.000 dinara, te je na ovaj način meštani dobili funcionalne kolovoze što će im značiti u svakodnevnim putovanjima, ističu iz MZ Krivaja.

-Putevi veoma znače u Pocerini, jer smo svesni koliko je teško doći do pojedinih mesta, zaseoka, te ukoliko ne postoji dobra infrastruktura meštanima je znatno otežan svakodnevni život – rekao je gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić i naglasio da se planski realizuju predviđene aktivnosti i radovi.

Foto: "Glas Podrinja"


-Ovo je veliki napredak u Krivaji, jer su četiri ulice asfaltirane. Savet MZ je veoma dobro sarađivao i sa izvođačima radova, te smo mnogo toga uradili. Dom kulture, ulično osvetljenje, putnu infrastrukturu, ali to nije kraj. Iz godine u godinu se trudimo da realizujemo nove projekte, jer želimo da ljudi ostanu na selu.

Foto: "Glas Podrinja"


Zamenik predsednika MZ Krivaja Milan Simić naglašava da je za selo važno da ne bude zaboravljeno.

-Hvala na svemu što su uradili, kao i za ono što će tek biti urađeno. Veoma nam znači. Imamo još nekih puteva koje bi trebalo uraditi, to je oko 900 metara – dodao je Simić.

U toku su radovi na asfaltiranju puteva u Varni, Kasarskim livadama, a planiran je i početak u Pocerskom Metkoviću i Letnjikovcu.
M. Ž.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa