14. septembar 2023.14. sep 2023.
U znaku Krnula,  Pejinovića i Belotića
SEOSKE OLIMPIJSKE IGRE I MIHOLjSKI SUSRETI SELA OPŠTINE VLADIMIRCI

U znaku Krnula, Pejinovića i Belotića

Sporstki savez Opštine Vladimirci i Turistička organizacija su upriličili ogledanje sportista iz sela Lojanica, Suvo Selo, Debrc, Pejinović, Belotić i Krnule. Takmičilo se u disciplinama stoni tenis, odbojka, šah, basket, narodni višeboj, nadvlačenje konopca, pikada i u muškoj i u ženskoj konkurenciji kao i nadvlačenje klipka samo za muškarce. Bilo je uzbudljivo a u ukupnom plasmanu prva je bila ekipa Krnula, drugi je bio Pejinović a treći Belotić:



-Teško je reći šta je bilo zanimljivije od takmičenja do takmičenja ali je najbitnije da je sve proteklo u fer atmosferi sa primerenom dozom takmičarskog duha i opravdalo značaj sporta za sela naše opštine, referiše devojka za sve, stručni saradnik sportskog saveza Snežana Pavličević.



Sportski savez u saradnji sa lokalnom samoupravom je obezbedio pehare i nagrade za učesnike, a najbolji su dobili novčane nagrade, za prvo mesto 50 000 dinara, drugo 40 000 dinara a treće 30 000 dinara.

Turistička organizacija je obezbedila zahvalnice i majice za sve učesnike a vredno je istaći da su prvoplasirani po disciplinama izborili učešće na republičkom prvenstvu koje će se održati u Osečini. Sve je krunisano druženjem u Domu učenika.
S.K.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa