14. septembar 2023.14. sep 2023.
Mirno u nastavku: Kurtušić i Ristivojević

Mirno u nastavku: Kurtušić i Ristivojević

FUDBAL: PRVA LIGA SRBIJE

Inđija za sladokusce

Mačvi je dosuđen jedanaesterac, ali je potom odluka promenjena, Mačva je bila bliža pobedi na gostovanju u Vršcu, donela je vredan bod. Nije ostvarena treća pobeda ove sezone, no nastavljen je niz bez poraza i generalno uvertira za derbi u Šapcu je napravljena. U subotu u Pocerskoj gostuje Inđija, tim koji uvek figurira kao superligaški kandidat. Tabela i igra pokazuju da to nije slučajno.

Počeli su porazom, a potom su na gostovanju igrali bolje nego na domaćem terenu. Osvojili su tri boda u Vršcu i Novom Sadu, poraza nisu imali više. Đurić i Stevanović su napustili tim od igrača sa većom minutažom, a angažovano je više od deset igrača. Milošev, Subotić i Maričić, superligaški igrači su pojačali navalu, kao i takođe iskusni defanzivci Đurić i Janjić.

OFK Vršac – Mačva 0:0 (0:0)
Vršac. Gledalaca: 400. Gl. sudija: Danilo Jerinić (Beograd); pomoćnici: Tošić (Vlasotince) i Šoškić (Beograd). Žuti kartoni: Tomić (Vršac); Radunović, Sladojević, Savković, Peace (Mačva).
VRŠAC: Andrijanić, Petrić, Zoćević (Grek), Braunović (Milivojević), Lazevski, Čejić (Glavinić), Šerif, Tomić, Kilibarda (Silva), Stašević (Terzić), Miladinović.
MAČVA: Gočmanac, Jovanović, Ristivojević, Sladojević, Savković, Jovović, Novaković, Mijailović (Petrović), Peace, Radunović (Marković), Pejović (Branković, Stevanović).


Oba tima su u dobroj seriji, a obećava pred derbi i tradicija međusobnih duela u Šapcu gde je uvek fudbal bio dobar i efikasan, iako oba tima važe za defanzivno orijentisana. U Super ligi je bilo 2:2, pre dve sezone je Mačva slavila 2:1, a prethodne je opet bilo 2:2 u Šapcu. Remijem teško da bi bilo ko od rivala bio zadovoljan.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa