Info

2. novembar 2023.2. nov 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

KOALICIJA NADA U ŠAPCU

Više od izbora

Protekle sedmce Šabac je posetio dr Miloš Jovanović, narodni poslanik, predsednik Novog DSS-a i jedan od lidera Koalicije NADA. Na štandu ispred Pošte razgovarao je sa građanima o planovima za predstojeće izbore i ciljevima koalicije.

Jovanović je rekao da dolazeće izbore smatra možda i presudnim i da je najvažnije smeniti Aleksandra Vučića, a da će nakon toga predstavljati svoj program.

Foto: "Glas Podrinja"


-Aleksandar Vučić pred našim očima, od januara, predaje Kosovo i Metohiju. To je najsramniji i najbestidniji čin koji je bio nepojmljiv za bilo kog Srbina. Protiv nas se vode prljave kampanje koje su se intenzivirale i biće sve jače. To je dokaz da se mi borimo da se ovo zlo konačno smeni. Aleksandar Vučić je po svakom parametru nedostojan našeg naroda. Ne radi se samo o pitanju Kosova i Metodije, koje je najvažnije, tu su i mnoga druga pitanja. Aleksandar Vuić je zarobio ovu državu, tlači svoj narod, imamo stranačko zapošljavanje, negativnu selekciju, užasne medijske prilike. Nema većeg cilja od smene Aleksandra Vučića, a kada se to dogodi pričaćemo o našem programu. Preduslov da se dođe do boljitka je odlazak ove vlasti, rekao je Miloš Jovanović.

Dušan Radosavljević, poslanik iz Prnjavora kolacije NADA rekao je da je ova opcija više od koalicije i da je podjednako važan svaki glas koji na izborima ode opoziciji. Najavio je i mogućnost formiranja tehničke vlade ukoliko opozicione opcije ukupno budu imale više poslanika u republičkom parlamentu.

Foto: "Glas Podrinja"


-Koalicija NADA je jedna vrsta nacionalnog stuba, demokratskog, etičkog i političkog stuba, koji će stajati na stanovištu pravde i istine. Izbori koji su iznuđen i koji su pred nama, mnogo su više od običnih izbora, to je poslednja šansa da se spase čast, obraz i ono što je sveto u Srbiji. Svaki opozicioni glas koji se dobije je usmeren ka slamanju ovog režima i taj glas se mora poštovati. Kada se završe izbori, ako bude većina opozicionih poslanika, koji mogu da pomere režim, to se mora i desiti. Tada dolazi do formiranja tehničke Vlade, gde će se osloboditi Srbija, osloboditi mediji i tada ćemo izneti program i odlučiti kakav je odnos prema EU, prema Rusiji, rekao je Radosavljević.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa