16. novembar 2023.16. nov 2023.
Kadeti na vrhu
FUDBAL: MLAĐE KATEGORIJE

Kadeti na vrhu

U Prvoj omladinskoj ligi FSRZS Mačva je na poziciji tri, za vodećim tandemom Metalac i Borac zaostaje šest, odnosno pet bodova. Do sada su osvojili 29 bodova iz 14 kola, a u narednom dočekuju Smederevo. Metalac gostuje Radničkom u Valjevu, dok je Borac gost kragujevačke Šumadije.

Kadeti su najbolje plasirani od svih selekcija Mačve. Lideri su Prve kadetske lige FSRZS. Imaju 13 pobeda u 14 kola, uz samo jedan poraz, međutim i sa 39 bodova nisu ubedljivi lideri, već ih sledi Novi Pazar sa samo dva poena manje, dok je požeška Sloga treća sa 36 bodova. Pred nama je veliki derbi u Šapcu kada Mačva dočekuje Novi Pazar u sledećem kolu. Savacium je 11. na tabeli sa 14 bodova, tri više od ugroženih, uz predstojeće gostovanje u Kraljevu.

Sanrajs je najbolji ovdašnji predstavnik u Drugoj kadetskoj ligi, zauzima četvrto mesto sa osam bodova manje od lidera. Drugi tim Mačve je šesti, a Feniks sedmi. Cer i Lipolist su na 12, odnosno 15. mestu.
Kod pionira Mačva je ubedljivo na vrhu sa 42 boda, sedam više od Respekta, odnosno deset od Sanrajsa. Feniks je deseti, Savacium 15. u ovoj kategoriji.

Petlići igraju Gradsku ligu. Bez kiksa je samo Feniks, ima 24 boda iz osam kola, Sanrajs je drugi sa 22, Mačva Bogatić je osvojila 20. Slede Tika Taka, Savacium, Mačva šabačka je šesta. Iza su: Koceljeva, Karađorđe, Štitar i Vojvoda Stepa.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa