16. novembar 2023.16. nov 2023.
Asfalt u Trišića mali
Čelnici opštine Vladimirci neumorno na terenu

Asfalt u Trišića mali

Pravo proleće izmamilo je čelnike lokalne samouprave put sela a sa željom da im se reše životna pitanja. Put je u prvom planu a u Dragojevcu Goran Zarić i Rade Kovačević si prisustvovali početku rada asfaltnog puta u Trišića mali dugog 600 metara. Idiličan kraj i zadovoljni meštani rešili su decenijsku brigu:

-Ovo je deo sela sa tridesetak mladih koji sada imaju sve uslove da ostanu na vekovnim ognjištima, sve kipti od mladosti ali zahvaljujući čelnicima opštine gospodi Goranu Zariću i Radu Kovačeviću san je dosanjan. Mi dugujemo veliko hvala za brigu o selu koje samo u ovoj mali ima oko 30 mladih ljudi i brojnu decu, prezadovoljan je poverenik MZ Dragojevac Mladen Bogdanović.


Dugo su u priči ostali čelnici opštine i građani sela svih generacija a obećanja idu u susret željama žitelja ovog sela.

Bila je to prilika da se sa operativnom ekipom PZP Valjevo prođe i trasama asfalta koji će ovih dana biti poliven i u Zvezdu i Kujavici. Slika zadovoljstva žitelja je bila istovetna u svim sredinama ali to je samo početak ovih jesenjih radova:

-Sve je u rukama onih koji nas podsećaju šta nije urađeno , istina u prethodnim periodima onih koji su tada odlučivali o budućnosti sela. Naše je da osluškujemo i želje i koliko se može izađemo u susret opet u okviru mogućnosti, zadovoljan je Goran Zarić.


A po raspoloženju svih očekuje nas radna i jesen i dolazeće proleće, zabeleženo je u razgovoru sa žiteljima sela opštine Vladimirci.
S.Kosanić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa