14. decembar 2023.14. dec 2023.
Kup izazov u KŠ– A. Vasić

Kup izazov u KŠ– A. Vasić

RUKOMET: KUP SRBIJE

Šapčanke u Kruševcu

Medicinar gostuje u Kragujevcu uz ulogu favorita. Ubdljivo slavio u Prvenstvu. Metaloplastika direktno u četvrtfinalu
Šabački Medicinar će u pretkolu Kupa Srbije gostovati u Kruševcu, domaćem Napretku. Ovo je duel rivala iz Super lige. Upravo su oni, na istom terenu, zatvorili polusezonu. Medicinar je slavio ubedljivu pobedu i verovatno da nosi ulogu blagog favorita i u borbi za četvrtfinale Kupa. U ostalim duelima igraju: Bor – Radnički, C. Zvezda – Vojvodina, Srem (SM) – Naisa. Pobednici će u četvrtfinale gde ih čekaju: Jagodina, Železničar, Bekament i Mladost (NP), prošlosezonski učesnici plej ofa.

Metaloplastika Eliskir je u muškoj konkurenciji direktan učesnik četvrtfinala, kao i Vojvodina, Partizan, odnosno Dinamo, dok za preostale četiri pozicije bore: Vranje – Dubočica, Jugović – Radnički, Goč – C. Zvezda, Radnički (BG) – Obilić. Sve utakmice su u sredu, 20. decembra kada će biti stavljena tačka na rukomet u 2023. godini.

Prethodne sezone oba šabačka predstavnika su eliminisana u četvrtfinalu od rivala iz Beograda. Metaloplastika je poražena od Partizana, dok je Medicinar izgubio duel protiv Crvene zvezde.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa