11. januar 2024.11. jan 2024.
Foto: Humanitarna Fondacija “Balans“

Foto: Humanitarna Fondacija “Balans“

ZAHVALNOST HUMANITARNE FONDACIJE „BALANS“ ŽENAMA TIHIM HEROJIMA

Lične borbe koje pomeraju granice

Humanitarna Fondacija “Balans“ upriličila je druženje za majke dece sa teškoćama u razvoju i žene koje su preživele nasilje. Druženje je organizovano u udobnim prostorijama fondacije gde su, u prijatnom ambijentu, uz šoljicu kafe, ove žene bile počašćene poklon vaučerima od strane Fondacije “Balans“.

Kako je istakla Ana Vučinić, direktorka Fondacije “Balans“ ovaj gest ima cilj da im ulepša početak godine i praznike koji dolaze, a istovremeno predstavlja zahvalnost za hrabrost koju su pokazale u svojim jedinstvenim borbama.

Foto: Humanitarna Fondacija “Balans“


-Postoje žene koje su ostavile neizbrisiv trag u istoriji, bile to poznate ličnosti kroz vekove ili savremene junakinje čije podvige prepoznaju mediji. Međutim, postoji i treća kategorija žena, tihi heroji čije priče često ostaju nepoznate, a njihove svakodnevne borbe čine veliku razliku na mikroplanu, pomerajući granice i doprinoseći boljem svetu.

Gošće Fondacije “Balans“ spadaju upravo u tu treću kategoriju. Mame dece sa teškoćama u razvoju i žene koje su preživele nasilje, suočile su se sa životnim izazovima na načine koje retko primećujemo. Njihova hrabrost je izuzetna, a njihove pobede, iako nama možda deluju skromno, imaju snažan uticaj. Hvala dragoj Olji i Centru Nanna na podršci. Hvala našim prijateljima ProNails- Holliday Srbija Una Kozmeticki CentarGlamor Sabac Balance Group d.o.o. Hvala divnim gošćama koje su sa nama podelile svoje životne priče, rekla je Ana Vučinić.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa