25. januar 2024.25. jan 2024.
Lopta je ukroćena
BILO JE U GLASU – 27.01.1966.

Lopta je ukroćena

Pre mesec dana pisali smo da u Šapcu ponovo formirana ženska rukometna ekipa pri društvu Partizan i da je počelo da trenira osam omladinki. Pre neki dan, posetili smo salu Partizana i posmatrali trening rukometašica. Sada ih ima daleko više. Bilo ih je dvadeset. Sve su marljivo trenirale, pripremajući se za prvenstvo ženskih ekipa Srpske lige.

Rukometašice su prvi deo priprema savladale: lopta im više nije nemirna i neposlušna, svaka vešto barata njom i trudi se da stekne više znanja i veštine koju zahteva dinamičan rukomet. Upornost oduševljenih omladinki za rukomet savladala je sve probleme. Do pre izvesnog vremena trenirale su u hladnoj sali ali ih to nije pokolebalo. Sada se sala zagreva čime je omogućen nesmetan trening.

-Omladinke su marnjive i disciplinovane. Imaju veliku želju da nauče rukomet i da u takmičenju postignu što bolje rezultate. Nadam se da će na proleće zadovoljiti i igrom i rezultatima ljubitelje rukometa – rekao nam je Bora Bulić, trener ženske rukometne ekipe Partizana.

Glas Podrinja u 2024. godini će proslaviti osamdesetu godinu od prvog broja davne 1944. Od starta sport je popularni deo lista. Donosimo vam na sportskim stranama interesantne, specifične sportske vesti iz naše arhive one koje nisu bile u prvom planu, ali su deo istorije Glasa Podrinja i ovdašnjeg sporta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa