29. februar 2024.29. feb 2024.
Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Crveni krst Opštine Vladimirci

Novih 20 jedinica krvi

I ova akcija u zimskoj kampanji Instituta za tranfuziju krvi, protekla je u skoro familijarnoj atmosferi redovnih dobrovoljnih davalaca krvi u idiličnom prostoru Lovačkog udruženja “Fazan” u prostoru poznatijem kao Lovac.

Svoju humanost u punoj meri je pokazalo i Lovačko udruženje “Fazan” koje je uz prostor podarilo humanim ljudima i osveženje za brži oporavak od gesta vrednog poštovanja u prepoznatljivom lovačkom gulašu kao dar koji da se okrepe i uz druženje iz godine u godinu neguju nešto što se može i mora nazvati humanost bez granica, najbolji poziv svima da se nađu u timu dobrovoljnih davalaca krvi koji u nedostatku svih krvnih grupa postaju istinski heroji.


Akciji se odazvalo 24 davalaca za lek za koji nema zamene dalo njih 20. I ovaj put pokazalo se da i male sredine imaju veliko humano srce i po mnogim merilima prepoznatljivu težinu. Uz atmosferu koja je odisala spoznajom da kapi koje život znače doslovce mogu spasiti nečiji život. Već poslovično akciji su prisustvovali i čelnici opštine a naredna akcija je u aprilu takođe u Vladimircima.
Sreten Kosanić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa