Инфо

16. новембар 2017.16. нов 2017.
Најбољи тестови концентрације
ДОДЕЛА СЕРТИФИКАТА ШКОЛЕ “АБАКУС”

Најбољи тестови концентрације

У уторак у Градској кући су уручени сертификати ученицима који су похађали школу менталне аритметике ”Суан Пан”. Град Шабац је стипендирао 24 полазника школе, шабачких основаца.Курс је трајао годину дана.
- Школа “Суан Пан” менталне аритметике, фабрика знања Абакус ради нешто више од годину дана. Прве генерације су завршиле већ у јуну. Први стипендисти су завршили такође тај програм. Добили су дипломе. Данас смо имали свечано уручење и јако смо задовољни. Ове године ћемо стипендирати осам најмлађих и осам најстаријих што значи осам предшколаца и осморо деце петог разреда који припадају секундарној групи. Надамо се да ћемо ту сарадњу остварити и убудуће, јер Министарство просвете подржава “Суан Пан” програм менталне аритметике и једини је програм који је подржан од њих - изнела је своје утиске директорка Јасна Вулетић.
Милутин Станковић , полазник школе каже да ће у “Абакусу “ памтити сјајне тестове и ту древну рачунаљку и да ништа није било тешко.
Још један ученик, Лазар Јовић каже да се у “Абакусу” супер провео и да су најбољи били тестови концентрације, те да му је због њих лакше у школи да ради математику.
Двоје деце предшколског узраста из вртића “Бамби” су одабрани да буду стипендисти у следећој групи полазника. Тим поводом васпитачица Невенка Јокановић Урошевић каже: “ Из моје групе из вртића “Бамби” одабрана су два предшколца. То су Ива и Василије Вукчевић. Свим родитељима из групе из предшколске установе сам препоручила овај облик усавршавања. Сви су били заинтересовани, али Ива и Василије су изабрани као најбољи у томе и надам се да ћу присуствовати и њиховој додели награда пошто сам их предложила”.
-Школа Абакус је подржала град Шабац и децу града Шапца. Пре годину дана успоставили смо одличну сарадњу са школом и из те сарадње је проистекло да 24 ученика стипендиста шабачких школа су похађали бесплатно курс менталне аритметике. Видимо да су деца много научила за ових годину дана и да су јако задовољна што су похађала ту школу - истакао је помоћник градоначелника за питања младих Горан Стојићевић поводом сарадње са школом.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa