Инфо

21. децембар 2017.21. дец 2017.
ПОМОЋ ЗА ДЕЦУ
УСПЕШНА АКЦИЈА МЛАДИХ ИНИЦИЈАТИВЕ СЕЛО-ГРАД

ПОМОЋ ЗА ДЕЦУ

Млади Иницијативе село-град од суботе до среде су сакупљали гардеробу, слаткише и играчке за сиромашну децу. Акцији су се одазвали родитељи, као и бабе и деде који су донели оно што њиховим најмлађим више није потребно, али ће некоме добро доћи. Један део прикупљених ствари у среду је подељен социјално угроженим породицама, док је највећи део помоћи предат Ружи Поповић, председници Фондације „Хумано срце Шапца“.
-Фондација је остварила дивну сарадњу са свим институцијама у граду, а круг наших пријатеља се проширује и на друге организације. Млади Иницијативе село-град су направили акцију која је за сваку похвалу, а све у циљу побољшања квалитета живота деце коју је живот ставио на најнижу лествицу постојања. Ове ствари ће сигурно бити додељене онима којима су најпотребније, истакла је Ружа Поповић.
Међу прикупљеним стварима нашао се и креветац, двоја колица, али и друга вредна опрема за бебе.
Председник Иницијативе село-град Салко Карадаревић поносан је на подмладак ове организације.
-Данас је у нашем друштву солидарност и хуманост на најнижем ступњу. Наши млади су кроз своје идеје показали и да су хумани и да су солидарни. Срећан сам што су они део Иницијативе и на правом су путу да постану добри људи, рекао је Карадаревић.

М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa